Pred pár dňami skončil v Kolíne nad Rýnom kongres ANGA COM 2015. Na tomto kongrese sa zúčastnila aj slovenská firma AB-COM, ktorú čitatelia nášho portálu aj magazínu veľmi dobre poznajú hlavne satelitnými prijímačmi s kombináciou multimediálnej výbavy. Medzi najznámejšie modely patrí PRISMCUBE, CryptoBox a VU+.

Pozrite si fotoreportáž zo stánku tejto firmy ako aj predstavenie nového produktu VU+ SOLO 4K.

AGNA-2_nowat

AGNA-5_nowat

AGNA-6_nowat

AGNA-7_nowat

AGNA-8_nowat

AGNA-19_nowat

AGNA-18_nowatPozrite si aj predstavenie nového prijímača VU+ SOLO 4K. Na jeho recenziu sa tešíme už teraz. Ide o linuxový prijímač, ktorý podporuje príjem programov v Ultra HD kvalite (teda 4k). Prijímač poháňa procesor ARM 2x 1500 MHz (10K DMIPS), pod kapotou má 2 GB RAM a4 GB FLASH pamäte. Vo výbave sú dve čítačky dekódovacích kariet, jeden CI slot na dekódovací modul, 2 USB porty 3.0 a ethernetový port. V prednej časti prijímača sa nachádza 3,5-palcový TFT LCD displej a jedno dotykové tlačidlo.

AGNA-14_nowat

AGNA-15_nowat

AGNA-16_nowat

AGNA-17_nowat

AGNA-12_nowatA prezentované boli aj zariadenie AB CryptoBox 652HD Combo s kombináciou satelitného a digitálneho terestriálneho vysielania. Samozrejmosťou je mobilná aplikácia pre tento typ prijímača.AGNA-4_nowat

AGNA-20_nowatPRISMCUBE SSD si od nás pri recenzii odniesol ocenenie a považujeme ho zatiaľ za najlepší satelitný prijímač pre človeka, ktorý to myslí s digitálnou zábavou vážne.AGNA-9_nowat

AGNA-10_nowat

AGNA-11_nowatNabudúce sa pozrieme na prijímač VU+ SOLO SE V2.

 

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.