Náramok Galaxy Fit e je určený pre všetky typy športových nadšencov, od príležitostných bežcov až po profesionálnych športovcov.

Samsung spustil na Slovensku predaj svojho nového športového náramku Galaxy Fit e. Toto nositeľné zariadenie je určené príležitostným bežcom aj náročnejším športovcom, monitoruje vašu aktivitu a motivuje k aktívnejšiemu životu. Náramok Samsung Galaxy Fit e je k dispozícii v čiernej, bielej a žltej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 39 eur.

Náramok disponuje ľahkou konštrukciou a príjemným silikónovým remienkom. Umožňuje automatické sledovanie aktivity, keď sa venujete chôdzi, behu, veslovaniu alebo začnete iné dynamické cvičenie. V aplikácii Samsung Health môžete taktiež ručne vybrať niektorú z viac než 90 prednastavených aktivít, ktorú vám bude náramok takisto sledovať. Nechýba ani vylepšená analýza spánku a snímač tepu s podporou sledovania tepu 24/7.

Galaxy Fit e takisto umožňuje prijímanie upozornení a správ a ponúka widget zobrazujúci synchronizované informácie priamo z vášho telefónu – napr. budíky, kalendár alebo predpoveď počasia.

Náramok je zároveň vodeodolný až do tlaku 5 ATM, takže sa s ním môžete sprchovať alebo plávať. A hoci Samsung udáva teoretickú odolnosť voči vode až do hĺbky 50 metrov, ide o laboratórne podmienky v statickej vode bez akéhokoľvek pohybu. Z praktického hľadiska neodporúča, aby ste používali náramok v hĺbke viac ako 1,5 metra po dobu viac ako 10 minút.

Špecifikácia Galaxy Fit e

KategóriaVlastnosti náramku Galaxy Fit e
FarbaČierna, biela, žltá
Displej0,74” PMOLED

64 × 128, 193 ppi

Aplikačný procesorMCU Cortex M0 96 MHz
OSRealtime OS
Veľkosť16,0 (š) × 40,2 (v) × 10,9 (tl.) mm

15 g (s remienkom)

Pamäť128 kB RAM + 4 MB ROM
KonektivitaBluetooth
SenzoryTepová frekvencia, akcelerometer
Batéria70 mAh
NabíjaniePOGO
OdolnosťOdolnosť voči vode do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

KompatibilitaSamsung, iné zariadenia Android: Android 5.0 alebo vyšší, RAM viac než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 alebo vyšší

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung predstavil nové inteligentné hodinky, fitness náramky a slúchadlá: Všetky sa dajú nabíjať bezdrôtovo, toto sú slovenské ceny

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit