Začiatok roka sa v medzinárodnej IT spoločnosti Fpt Slovakia niesol v znamení úspechov. Nedávno získala ocenenie v celoslovenskej súťaži Zdravá firma roka a aktuálne štartuje s novou komunikačnou kampaňou. Jej výsledkom by malo byť zvýšenie počtu zamestnancov.

Spoločnosť Fpt Slovakia, sídliaca v metropole východu, ponúka opäť nové pracovné pozície. Už onedlho budete môcť v online svete naraziť na novú kampaň cieľom, ktorej bude oslovenie potenciálnych zamestnancov. Oblasti, v ktorých môžu nájsť uplatnenie, sú application development, consulting & support, testing, project management, HR a financie.

fpt_obr_nowat

 

Nie je to prvýkrát, čo Fpt Slovakia prichádza s recruit kampaňou. Prvýkrát tak urobila v priebehu minulého roka, kedy prišla s kampaňou “PLAY IT – Presaď sa IT [aj ty].” Išlo o veľmi úspešnú komunikáciu, výsledkom ktorej bolo obsadenie takmer 50-ky  IT a non-IT pozícií.

“Stanovené ciele spoločnosti sa nám minulý rok podarilo naplniť. Ambíciou korporátneho plánu do roku 2020 je generovať tržby v objeme 1 mld. USD a zamestnávať 30 tis. zamestnancov na celom svete. V kontexte toho sú aj naše plány v Košiciach na tento rok stanovené pro-rastovo. S tým, logicky, súvisí potreba tvorby nových pracovných miest,” povedal Róbert Packaň, špecialista pre komunikáciu spoločnosti Fpt Slovakia, “Práve pre úspech našej prvej recruit komunikácie sme sa rozhodli ísť na trh s podobným konceptom aj v tomto roku.” Spoločnosť novú komunikáciu naznačila už na Profesia Days, kde predstavila tvár kampane Fpt Slovakia, IT guru – Big Head-a. Big Head je typickou Fpt osobnosťou, je to vyspelý IT-čkár, ktorý sa riadi heslom “Think IT”.

 

fpt touchIT_PR-05[12]_vyd2015_6_nowat

Toto sa stáva hlavným posolstvom kampane spoločnosti, ktorou bude Big Head zainteresovaných čoskoro sprevádzať. Think IT nebude iba hlavným posolstvom novej kampane, ale stáva sa aj základným sloganom pre brand Fpt Slovakia v jej ďalšej práci a smerovaní.

Fpt Slovakia už dlhodobo ponúka stabilné pracovné miesta s možnosťou profesného rastu a neustáleho napredovania. Okrem všetkých týchto pozitív by pre potenciálnych zamestnancov mohla byť lákadlom aj kvalita pracovného prostredia. Spoločnosť ju potvrdila ziskom prestížneho ocenenia v rámci celoslovenskej súťaže Zdravá firma, ktorá je súčasťou iniciatívy Zdravšie Slovensko.

Preberanie ceny Nováčik v súťaži Zdravá firma

Preberanie ceny Nováčik v súťaži Zdravá firma

Fpt Slovakia sa do súťaže zapojila po prvýkrát, pričom hneď získala ocenenie v kategórii Najlepší nováčik. Spoločnosť ocenila odborná porota, členmi ktorej boli zástupcovia Ministerstva zdravotníctva SR, WHO na Slovensku, odborníci na výživu, BOZP zástupcovia spoločnosti Falck SK a HR profesionáli. Fpt Slovakia získala ocenenie aj vďaka oddychovým zónam v budove, kvalitným pracovným miestam vybaveným ergonomickými stoličkami a nastaviteľnými stolmi, ale aj aktívnej podpore vyváženosti osobného a pracovného života interne medzi svojimi zamestnancami.

Viac informácií o ocenení nájdete tu: http://www.fpt.sk/fpt-slovakia-zdrava-firma/.

Značky: