Výborné Garmin Venu 2 môžete získať so zľavou 50 eur.

Vianočné zľavy na Garmin hodinky si pripravil aj oficiálny slovenský distribútor hodiniek Garmin na stránke garmin.sk. Kompletný zoznam produktov v zľave nájdete na špeciálnej podstránke, TU.

Do pozornosti dávame najmä tieto hodinky:

Garmin Venu 2 v striebornej farbe, resp. 2S v tmavej a striebornej farbe za 350 eur

Garmin Venu 2 považujem za jedny z najlepších hodiniek, ktoré prišli na trh v roku 2021. Sám ich používam a som s nimi spokojný. Majú dobrú výdrž batérie a pokročilé funkcie na monitorovanie celodňového zdravia a takisto aj pokročilé monitorovanie cvičenia.

Garmin Venu 2 sa štandardne predávajú za 400 eur, aktuálne sú v Black Friday zľave dostupné za 350 eur. Týka sa to iba niektorých farebných verzií a zľava platí pre veľký model (Venu 2) aj menší model (Venu 2S). Do pozornosti dávam aj moje porovnanie Apple Watch 7 vs. Garmin Venu 2.

Garmin Venu za 300 eur a Venu SQ Music za 220 eur

V zľave je aj prvá generácia hodiniek Garmin Venu. Tie môžete kúpiť za cenu od 300 eur. Osobne by som si však priplatil 50 eur za Venu 2, medzigeneračné zlepšenia za to stoja – Venu 2 má lepší displej, dlhšiu výdrž batérie, viac funkcií a presnejšie meranie tepu a GPS.

Za zmienku stoja aj Venu SQ Music. Ide o cenovo najdostupnejší model radu Venu. Verzia Music s úložiskom na hudbu sa štandardne predáva za 250 eur, teraz je v zľave za 220 eur. Hodinky ponúkajú spoľahlivé meranie tepu a GPS a štvorcový IPS displej. Tieto hodinky sú dobrou voľbou pre menej náročných používateľov, ktorí by chceli vstúpiť do sveta Garmin hodiniek.

Objektívne však treba povedať, že Venu SQ Music možnože nájdete v niektorých obchodoch za lepšiu cenu, ako je 220 eur, a to aj mimo Black Friday ponuky.

Ostatné hodinky v zľave

  • Garmin vivoactive 4 od 270 eur a 4S od 250 eur – hodinky s technológiami z Garmin Venu 1. Odlišujú sa však displejom, ktorý je transflexný. Tieto hodinky nájdete v niektorých obchodoch za podobnú cenu aj mimo Black Friday a sám očakávam, či a kedy Garmin predstaví ich 5. generáciu
  • Garmin Instinct Solar od 300 eur – veľmi odolné GPS hodinky s dlhou výdržou a solárnym nabíjaním
  • Garmin Enduro od 750 eur – multišportové GPS hodinky s extra dlhou výdržou, skvelou odolnosťou a solárnym nabíjaním
  • Garmin Forerunner 55 – tohtoročný model pre bežcov síce neponúka v zľave priamo obchod garmin.sk, avšak napríklad Alza ho má v ponuke od 170 eur

Zhrnutie

Ak by som to mal zhrnúť, pre mnohých používateľov budú najviac atraktívne zľavy na tohtoročné novinky a to Garmin Venu 2 a 2S za 350 eur, resp. Garmin Forerunner 55 za 170 eur.

Menej náročným používateľom dávam do pozornosti hodinky Garmin Venu SQ ako vstup do sveta Garmin zariadení a to v základnej verzii alebo v Music verzii s úložiskom na hudbu. V prípade týchto hodiniek odporúčam skontrolovať ceny aj v ostatných obchodoch.

Zdroj: garmin.sk, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit