Prispôsobená pre 4K monitory.

GIGABYTE AIRE M60 je bezdrôtová herná myš. Ponúka laserový senzor s citlivosťou až 3200 DPI, komfortný dizajn, ktorý mierne pripomína niektoré kancelárske myši a nie je prehnane výstredný. Zároveň je pohodlná, určená pravákom. Ergonómiu chválime, zovretie je pohodlné a aby sa vám zariadenie nešmýkalo, obsahuje pogumované bočné plochy. AIRE je nehlučná myš, neruší jej pohyb (ani pri používaní bez podložky), ani samotné tlačidlá.

Výbava je štandardná. K dispozícii sú dve bočné tlačidlá, ktoré sú dobre umiestnené a dve tlačidlá v oblasti scrollovacieho kolieska. Tie umožňujú meniť nastavenie citlivosti a prispôsobiť pohyb myši Full HD alebo 4K rozlíšeniu. Uznávame, že pojem „myš s podporou 4K rozlíšenia“ sa na krabici pekne vyníma, ale v skutočnosti ide iba o marketingový trik. Ak máte monitor so 4K rozlíšením, rovnako dobre vám bude fungovať aj najlacnejšia myš. Gigabyte však nastavenie citlivosti senzora prispôsobil rozlíšeniu, takže v ideálnom prípade nemusíte meniť tento parameter.

Myš je bezdrôtová, výrobca udáva výdrž batérie až 2 roky. Komunikácia s PC prebieha pomocou nano prijímača. Samozrejmosťou je softvér, ktorý umožňuje nastaviť jednotlivé tlačidlá. Ten nedosahuje kvalitu niektorých konkurentov, avšak ponúka všetky potrebné funkcie. Chválime cenu, výrobca ju rozumne nastavil. Za zmienku stojí technológia GIGABYTE Free-Scrolling Technology. Myš má vo výbave špeciálne tlačidlo, ktoré keď stlačíte, nebudete pohybovať kurzorom myši, ale ovládať funkciu scrollovania hore / dole a doľava / doprava.

Cena: 25,85 EUR

Zapožičal: WESTech

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit