Vyrábať ich už nebude Motorola.

Motorola nevyrába inteligentné hodinky už od roku 2016. Koncom roka 2019 spoločnosť eBuyNow predstavila novú generáciu Moto 360 s Wear OS, ktorú vyrobila v licencii. Vo výsledku išlo o pomerne vydarené modely. Najnovšie eBuyNow plánuje vydať ďalšie tri modely. 

eBuyNow je v ďalšom procese fúzie so spoločnosťou CE Brands, Inc. CE začiatkom februára ukázala svoje plány na rok 2021. Medzi rôznorodou ponukou detských monitorov a čističiek vzduchu pod značkou Kodak odhalila, že plánuje na trh uviesť aj „inteligentné hodinky Moto G“, ktoré sa majú objaviť v júni 2021, pričom ďalšie dva modely majú na trh prísť v júli s označením „Moto Watch & One“.

Inteligentné hodinky Moto 2021

Zdroj: Android Police

Počas prezentácie neodzneli žiadne ďalšie detaily. Pre pripomenutie – Moto G je cenovo dostupný modelový rad telefónov spoločnosti Motorola. Zdá sa, že v hodinkám Moto G chýba otočný ciferník, ktorý poznáme z modelu Moto 360 z roku 2019, takže by mohlo ísť o hodinky s obmedzenými funkciami. Model Moto Watch má štvorcový dizajn pripomínajúci hodinky Apple Watch a Oppo Watch. Zdá sa, že hodinky Moto One majú tenšie rámčeky a aj spôsob uchytenia remienka je odlišný.

Nechajme sa prekvapiť, čo prinesú tri nové modely Moto hodiniek.

Inteligentné hodinky Moto 2021

Zdroj: Android Police

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/inteligentne-hodinky-meranie-tlaku-ekg/333313

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.