Dizajnom neprekvapia.

Samsung čoskoro predstaví svoje ďalšie inteligentné hodinky. Budú sa nazývať Galaxy Watch 3 a ako sme už informovali, ponúknu to najlepšie z predchádzajúcich hodiniek tohto výrobcu – pokročilé monitorovanie zdravia a životného štýlu ako Galaxy Watch Active2 a dizajn tradičných hodiniek s otočnou lunetou, ktorý poznáme z predchádzajúcej verzie Galaxy Watch.

Toto tvrdenie potvrdzuje aj najnovšia fotografia, ktorú zdieľal Evan Blass. Na fotke môžete vidieť pripravované hodinky spredu aj zozadu a popravde, vyzerajú presne tak, ako sme očakávali. Viditeľnou novinkou v porovnaní s predchodcom sú inak spracované bočné tlačidlá a bočný výrez medzi nimi.

Na fotografii sa nachádza 45 mm verzia hodiniek s konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele. Využíva 22 mm remienok a ponúka otočnú lunetu. Hodinky takisto ponúknu 1,4-palcový Super AMOLED displej, 1 GB RAM, 8 GB úložisko, odolnosť voči vode na úrovni IP68 a vojenskú odolnosť MIL-STD-810G. Hodinky budú mať zabudovaný GPS senzor a operačný systém Tizen OS 5.5. K dispozícii budú aj v LTE verzii, batéria bude mať kapacitu 340 mAh.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3. Zdroj: evan blass

Zdroj: sammobile, evan blass

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Watch 3 na prvej fotografii: Budú kombinovať to najlepšie z oboch svetov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit