Hodinky vynikajú kvalitným dielenským spracovaním, dizajnom oceňovaným spoločnosťami ako Red Dot či iF Design Award a v neposlednom rade vynikajú pomerom cena / výkon.

V ponuke sú teraz štyri modely bežiaci na platforme Wear OS by Google, ktoré sú vytvorené pre akúkoľvek príležitosť.

TicWatch Pro

Najvyšším modelom značky sú smartwatch TicWatch Pro s prémiovým dizajnom, ktoré sú osadené viacvrstvovým displejom, vďaka čomu na jedno nabitie vydržia bežať dva až 30 dní podľa intenzity využívania. Okrem dvoch displejov sú k dispozícii dva rôzne režimy, z ktorých jeden je viac zameraný na výdrž batérie, druhý potom na výkon.

V základnom režime hodinky zobrazujú obsah s výbornou čitateľnosťou aj na ostrom slnku a zamerané sú predovšetkým na fitness funkcie. V režime smart hodiniek zariadenie beží na spomínanom systéme Wear OS by Google a výdrž batérie sa v tomto prípade uvádza v rozmedzí dvoch až piatich dní.

Hodinky sú odolné voči prachu a vode podľa štandardu IP68 a vyrobené sú z kombinácie odolných materiálov, uhlíkových vlákien a pevného nylonu. Hodinky sa dodávajú s remienkami z pravej talianskej kože, ktorá je z vnútornej strany doplnená silikónovou vrstvou šetrnou k pokožke. Podporujú tiež NFC, takže po spustení podpory zo strany Google budú pripravené pre mobilné platby.

TicWatch C2

Tiež „mainstreamový“ model TicWatch C2 s unisex dizajnom pre každú príležitosť, beží na Wear OS by Google a okrem toho sa môže chváliť oceneniami Red Dot Design Award 2019 a iF Design Award 2019. Remienok hodiniek je opäť vyrobený z kože, puzdro z nerezovej ocele. Používatelia opäť ocenia až dvojdňovú výdrž batérie aj odolnosť podľa IP68. Ďalej disponujú integrovaným GPS modulom, podporu NFC a 24-hodinovým sledovaním zdravotného stavu a fitness kondície.

TicWatch E2

Tretí model v poradí sú športovo ladené hodinky TicWatch E2 so sviežim dizajnom nielen pre mladých, ktoré sú určené pre všetky fitness aktivity vrátane plávania a tiež si tento rok odniesli cenu Red Dot za dizajn. Hodinky sú vodeodolné do piatich atmosfér. Bežia na platforme Qualcomm Snapdragon Wear a rovnako ako ostatné využívajú operačný systém Wear OS by Google. Ľahké a pohodlné hodinky navyše obsahujú aplikáciu TicWatch, ktorá vďaka umelej inteligencii dokáže automaticky rozpoznať práve vykonávanú športovú aktivitu a prispôsobiť jej proaktívne športové režimy.

TicWatch S2

A nakoniec sú tu rýdzo outdoorové a odolné hodinky TicWatch S2 zamerané na funkčnosť a výdrž, u ktorých už snáď dizajnové ocenenie Red Dot Award 2019 nemusíme ani zmieňovať. Hodinky v čiernom prevedení sa chvália úrovňou odolnosti podľa štandardu americkej armády – sú vyrobené tak, aby boli schopné prežiť extrémne teplotné výkyvy, nárazy, prach i vodu. Opäť tu máme integrovaný GPS modul, proaktívne športové režimy, platformu Qualcomm Snapdragon Wear aj systém Wear OS by Google a rovnako ako pri modeli E2 aj vodeodolnosť do úrovne 5 ATM (50 m).

Všetky spomínané modely hodiniek značky TicWatch zakúpite na slovenskom trhu už teraz. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: TicWatch

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 2 oficiálne: Pokročilejšie monitorovanie aktivity aj nové funkcie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.