Vyzerá to tak, že všetko bude nakoniec inak.

O pripravovanom modeli Galaxy Watch Active4 sme mohli počuť už pomerne veľa informácií. Nové správy však naznačujú, že model, ktorý sa v únikoch označoval ako Galaxy Watch Active4, sa v skutočnosti predstaví ako Galaxy Watch4. Takže čo vlastne očakávať od štýlovejšej Classic verzie?

Najnovšie to vyzerá tak, že pôvodne očakávaná ne-Active verzia príde pod označením Galaxy Watch4 Classic. Prinajmenšom to naznačuje nový záznam na webe thajského certifikačného úradu, ktorý si všimli členovia XDA. Zoznam obsahuje tri modely, z ktorých jeden má kódové označenie SM-R875F a ide o Galaxy Watch4. Ďalšie dva kódy SM-R885F a SM-R895F predstavujú model Galaxy Watch4 Classic.

Na základe získaných informácií teda môžeme predpokladať, že doteraz, podľa renderov známy model Active4, sa pretransformuje do modelu Galaxy Watch4 a hlavným modelom bude nakoniec Galaxy Watch4 Classic s uhladenejším dizajnom a prvkami klasických hodiniek. Teraz však nie je známe, do akej miery sa budú tieto dva modely podobať funkciami.

Predpokladáme, že viac sa dozvieme až v auguste.

Rendery Galaxy Watch4 Classic:

Zdroj: TechRadar, XDA, GSMArena

Prečítajte si aj:

Oficiálne: Wear OS vstáva z mŕtvych, v inteligentných hodinkách ho použije Samsung aj Fitbit

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.