Nástupca inteligentných hodiniek radu Gear S sa postupne objavuje na verejnosti s modelovým označením Galileo.

Model Gear S4 by sa mal vyvíjať v USA a LTE verzie by mali byť ponúkané všetkými operátormi v krajine. Samozrejme ostatné krajiny sveta by mali tento trend nasledovať. Nové hodinky by mali byť zamerané na zlepšenie monitorovania zdravia a fitness aktivít, ako aj spánku.

Najnovšie informácie hovoria aj o možnosti príprav dvoch veľkostí pre lepšie prispôsobenie pre používateľov. Napríklad aj Apple Watch sa už štandardne vyrábajú v dvoch veľkostiach. Predovšetkým ženy preferujú menšie hodinky a doteraz nebola možnosť si zvoliť alternatívu k existujúcim Samsung Gear S.

Aj keď je pomerne skoro na potvrdenie informácií o veľkostiach, tak je pravdepodobné, že hodinky sa objavia v rozmeroch, ktoré budú vychádzať z pôvodných rozmerov existujúcich modelov. Napríklad Gear S2 Classic majú rozmer púzdra 43 mm, S3 ponúka rozmer 46 mm a Gear Sport majú veľkosť 44,6 mm.

Je otázne, že ku ktorej verzii ma v pláne Samsung vyrobiť alternatívnu veľkosť a ktorým smerom sa uberie.

Predstavenie nových Gear S4 sa očakáva počas augusta s možnou cenovkou okolo 400 dolárov, ktorá môže odrážať nadštandardné funkcie, ktoré novinka prinesie. Predošlé modely sa uvádzali na trh s cenovkami 299 – 349 dolárov.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Samsung Gear S3 získajú novou aktualizáciou lepšiu výdrž batérie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.