O ten sa postará celkom nová platforma Snapdragon Wear 4100.

Mobvoi predstavil svoje ďalšie smart hodinky – TicWatch Pro 3 GPS, ktoré oproti svojmu predchodcovi prinášajú určité vylepšenia. Najvýznamnejšou zmenou je však nový čipset Qualcomm Snapdragon Wear 4100. Tieto hodinky sa tak stali vôbec prvými, ktoré dostali do svojej výbavy tento nový čipset od spoločnosti Qualcomm.

Model TicWatch Pro 3 používa druhú generáciu dvojvrstvového displeja. Keď sa hlavný Amoled displej vypne, sekundárny TN panel s nízkou spotrebou energie na seba prevezme vybrané funkcie – zobrazenie času, dátumu, počtu krokov a základné informácie o prebiehajúcom tréningu. Tento displej je v nových TicWatch Pro 3 podsvietený. Je aj transflektívny, takže je vždy veľmi dobre čitateľný.

TicWatch Pro 3 GPS

Zdroj: GSMArena

V nových TicWatch sa o 40 % zväčšila aj kapacita batérie, pričom celková hmotnosť sa oproti prvej generácii z roku 2018 znížila o 28 %. Výdrž batéria by mala byť až 72 hodín v „inteligentnom režime“ alebo až 45 dní vo „vylepšenom základnom režime“, ktorý primárne pracuje so sekundárnym displejom s nízkou spotrebou.

TicWatch Pro 3 GPS

Zdroj: GSMArena

Novými sú aj viaceré funkcie – TicOxygen, TicZen, TicBreathe a TicHearing. Tie zabezpečujú monitorovanie saturácie krvi kyslíkom, monitorovanie stresu, znižovanie stresu a znižovanie srdcovej frekvencie riadeným dýchaním. Hodinky taktiež monitorujú hladinu okolitého hluku.

TicWatch Pro 3 je možné predobjednať na Amazone v USA a Veľkej Británii s dátumom spustenia predaja od 5. októbra a cenou 289 libier alebo 299 dolárov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

motorola razr 5G: Skladací telefón, ktorý vás dostane (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.