Prinášajú to najlepšie z oboch svetov.

Hodinky Samsung Galaxy Watch3 kombinujú prémiové spracovanie, odolnú konštrukciu a pokročilé inteligentné funkcie aj monitorovanie zdravia. Takáto kombinácia je vo svete inteligentných hodiniek vzácna – zariadenia s pokročilými fitness funkciami majú obvykle iba základné funkcie na prepojenie so smartfónom.

Galaxy Watch3 však nerobia žiadne kompromisy. K dispozícii sú v 41 mm a 45 mm prevedení, takže si na svoje prídu milovníci väčších hodiniek a aj ženy, ktoré preferujú na ruke menšie hodinky. 41 mm verzia je dostupná v bronzovej a striebornej farbe, 45 mm model je k dispozícii v čiernej a striebornej farbe.

V oboch prípadoch je k dispozícii otočná luneta, ktorá umožňuje rýchle a pohodlné ovládanie, aké nenájdete na žiadnych iných hodinkách.

Ciferník pre Galaxy Watch3 45 mm

Samsung Galaxy Watch3 45 mm

Merajú tep, stres aj okysličenie krvi

Hodinky od Samsungu využívajú Super AMOLED displej s rozlíšením 360 × 360 pixelov a uhlopriečkou 1,4 palca, resp. 1,2 palca v prípade menšej verzie. Displej ponúka výbornú čitateľnosť na priamom svetle a môžete si ho upraviť výberom z obrovského množstva softvérových ciferníkov.

Galaxy Watch3 umožňujú inštaláciu ďalších aplikácií, pomocou ktorých si môžete rozšíriť ich funkcionalitu. Podporujú obľúbenú hudobnú službu Spotify aj s offline režimom, prehrávajú hudbu a zobrazujú notifikácie s možnosťou rýchlo na ne reagovať. Dokonca vedia zobrazovať aj obrázkové emotikony a fotografie, ktoré vám priatelia pošlú ako súčasť Facebook alebo WhatsApp správy.

V prípade 45 mm verzie je k dispozícii aj LTE verzia s eSIM modulom, ktorá umožňuje telefonovať z hodiniek bez toho, aby ste mali pri sebe svoj smartfón. LTE verzia je dostupná u vybraných operátorov.

Hodinky využívajú pokročilé senzory na presné meranie tepu a okysličenia krvi, analýzu stresu a pokročilé monitorovanie spánku. Dokážu určiť hodnotu VO2 max a rozpoznajú pád – v prípade potrebu zašlú SOS informáciu na váš núdzový kontakt. Pripravené sú tiež na meranie EKG, táto funkcia však zatiaľ nie je na Slovensku dostupná.

Samsung Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch3 41 mm

Naučia vás behať

Galaxy Watch3 sú odolné voči vode na úrovni IP68, takže s nimi môžete plávať a naučia vás aj behať. Analyzujú asymetriu pravej a ľavej nohy, vertikálnu osciláciu, dobu kontaktu chodidla so zemou a informujú vás, ako máte vašu bežeckú techniku vylepšiť a optimalizovať. Zvukové pokyny pri behaní vám pošlú priamo do bezdrôtových slúchadiel, ktoré si môžete s hodinkami spárovať.

S aplikáciou Samsung Health, ktorá obsahuje knižnicu viac ako 120 rôznych video cvičení, si môžete zriadiť aj virtuálne domáce fitnes centrum. Vyberiete si tréning na smartfóne, prenesiete ho do inteligentného televízora a hodiny Galaxy Watch3 sa postarajú o zvyšok, pričom automaticky sledujú, či správne cvičíte.

Galaxy Watch3 ponúkajú 8 GB úložisko na hudbu, aplikácie či fotografie a výdrž na jedno nabitie na úrovni viac ako 2 dni (45 mm verzia).

Samsung Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch3 41 mm

Ceny

  • Samsung Galaxy Watch3 41 mm (bronzová, strieborná) – 429 eur
  • Samsung Galaxy Watch3 45 mm (čierna, strieborná) – 459 eur
  • Samsung Galaxy Watch3 45 mm Titanium (čierna) – 649 eur

Tento článok je spoluprácou so spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak.

Prečítajte si aj:

Aké sú hodinky Galaxy Watch3 a slúchadlá Buds Live? (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit