V redakcii sme chceli vyskúšať službu UberSELECT. Prevádzkovateľ – Uber – deklaruje, že v tomto prípade budete mať luxusnejší a komfortnejší odvoz ako keby ste zvolili klasickú službu. Takže ako to vyzerá v praxi? Pozrite sa na to v našom videu.

Služba Uber SELECT sa dá zatiaľ použiť v Bratislave a pomocou nej si môžete cielene objednať vozidlo, ktoré bude mať viac priestoru a poskytne vám viac pohodlia. Rovnako tak vodiči, ktorí sú zaradení do tohto špeciálneho programu, musia mať vysoké bodové hodnotenie od svojich klientov.  Takúto službu tak využijete teda v prípade, že vás čaká napríklad dôležitejšie obchodné stretnutie alebo si jednoducho chcete dopriať viac luxusu.

Základné jazdné Uber SELECT je vo výške 1,20 Eura, kilometer je 0,45 Eur a minúta stojí 0,10 Eura. Minimálne jazdné je na úrovni 3 Eur. Objednanie je veľmi jednoduché – spustíte aplikáciu Uber so zaregistrovaným kontom a kliknete na položku UberSELECT.

My sme tak urobili pri našej testovacej ceste z Rače na Magio pláž a späť. Prvý vodič menom Igor po nás prišiel za 8 minút od objednania, mal hodnotenie 4,8 a jeho vozidlo bolo Volkswagen Passat. Na upresnenie cieľa sme s ním komunikovali cez aplikáciu. Vozidlo bolo čisté a priestranné, vodič bol komunikatívny a priateľský. Zaplatili sme bezhotovostne cez spárovanú platobnú kartu. Druhý vodič Oskar  prišiel po nás na Magio pláž do 10 minút od objednania a jeho vozidlo bolo Volkswagen Touran. Treba poznamenať, že táto služba sa aktuálne rozbieha a predpokladáme, že čas príchodu vozidla pri službe SELECT sa ešte skráti. Hodnotenie bolo 4,9, za jeho jazdu sme zaplatili o niečo menej, lebo dopravná situácia v meste už bola v tom čase pokojná.

Môžeme potvrdiť, že UberSELECT je služba, pri ktorej budete mať k dispozícii lepšie vozidlo i vyberaných vodičov. UberSELECT tak funguje podľa tohto ako to prevádzkovateľ sľubuje.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu