Spoločnosť je jedným z najrýchlejšie rastúcich výrobcov.

Pre Xiaomi je veľmi dôležité, aby predstavovanie noviniek spĺňalo tie najvyššie štandardy. Zajtra, 11. júna o 8:00 nášho času, budeme môcť sledovať jednu z najväčších konferencií v histórii spoločnosti. Počas jej trvania by sme mali spoznať až osem úplne nových produktov, medzi ktorými by sa mal objaviť aj nástupca populárneho Mi Band 3, ako aj ďalšie produkty, o ktorých sme mohli počuť už dávnejšie.

Šesť produktov z pripravovaných noviniek majú zahŕňať inteligentné domáce spotrebiče. Ďalej sa predstaví spomínaný fitness náramok Mi Band 4 a jeden tajomný produkt, ktorý je vraj schopný „zmeniť osud„.

Fitness náramky Mi Band sa tešia veľkej popularite, takže niet divu, že na štvrté pokračovania všetci netrpezlivo čakáme. Dlhší čas vieme, že Mi Band 4 bude obsahovať 135 mAh batériu, ako aj zakrivený farebný OLED displej. Pravdepodobne najzaujímavejším produktom zajtrajšieho predstavenia bude zatiaľ neznámy produkt, ktorý má priniesť niečo nové a revolučné.

Xiaomi tvrdí, že doteraz sme nikdy nič podobné nevideli a spoločnosť si je tým skutočne veľmi istá, takže zajtra môžeme byť svedkami najväčšej udalosti v histórii spoločnosti.

Už teraz sa tešíme na zajtrajšie predstavenie. Možno zajtra aj oficiálne spoznáme skladateľný smartfón v podaní Xiaomi, ale je to pomerne málo pravdepodobné. Musíme počkať ešte pár hodín, pokým spoznáme všetky novinky a tajomný produkt od Xiaomi. Samozrejme aj Mi Band 4.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 4 dostane väčšiu batériu, no aj vyššiu cenu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.