Baví vás cyklistika a technológie? Elektrocyklistika bude mať v sobotu 19. mája 2018 od 10:00 do 17:00 hod. malú slávnosť, pretože Občianske združenie e-DNA organizuje svoj už v poradí Druhý slovenský ebajk zraz. Cieľom je posilniť komunitu ebajkerov a dať príležitosť pre vyskúšanie i klasickým bikerom a záujemcom. Zraz bude hostiť bratislavský Amfiteáter v Rači. 

Hlavný program je rovnaký ako vlani – ide teda o komunitné stretnutie cyklo-rodinného charakteru s individuálnymi výjazdmi do Malých Karpát v sprievode vodcov, testovanie elektrobicyklov rôznych značiek, typov, pohonov, diskusie na témy okolo ebajkov a samozrejme občerstvenie pre všetkých zaregistrovaných. Celý priestor amfiteátra bude slúžiť bajkerom, ebajkerom, rodinným príslušníkom, deťom a okoloidúcim. Vstup je bezplatný.

Svet elektrobicyklov

Na podujatie prisľúbili účasť obchodní partneri – výrobcovia prestížnych značiek elektrobicyklov, komponentov, doplnkov. Pripravujeme malé workshopy o elektrocyklistike a servise, kde si ebajkeri môžu overiť svoje vedomosti a zručnosti najmä pri technických problémoch, ktoré sa môžu vyskytnúť počas výletov.

Ebajk Guide

Lahôdkou budú organizované výjazdy s ebajk vodcami. Vodcovia povodia skupinky ebajkerov po náročnejších alebo menej náročných trailoch Malých Karpát a pomôžu tak získať nové nápady na trasy. Ďalšou výzvou pre organizátorov je naučiť nových elektrocyklistov zvýšiť veľký outdoorový a možno až adrenalínový potenciál ebajku v horskom teréne. Pre fanúšikov, ktorí zatiaľ elektrobicykel nevlastnia a chcú sa zúčastniť výjazdov, bude na mieste požičovňa ebajkov.

Organizátori:

Občianske združenie e-DNA, ktorej hlavným podporovateľom je centrum ebajk® – Svet elektrobicyklov a značka nemeckých elektrobicyklov Haibike, vníma organizáciu podujatí pre už slušnú komunitu ebajkerov na Slovensku ako svoju hlavnú úlohu. Ďalšou aktivitou je napríklad budovanie siete nabíjacích staníc ebajk connect powered by Haibike a podpora športového tímu ebajk racing, ktorý už dve sezóny zaznamenáva vynikajúce športové výsledky v celonárodných cyklistických i ebike súťažiach.

Najväčším prínosom ebajk zrazu vidia organizátori v budovaní vzťahov v ebajk komunite, podpora nového rozmeru zábavného športu a trávenia voľného času v prírode.

Nechajte nám správu