Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete vo vašej obľúbenej predajni tlače.

Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

Nové vydanie TOUCHIT
Hlavnou témou vydania sú streamovacie služby. Netflix, HBO Max či Disney+, ktorú z nich sa oplatí predplatiť? Je potrebné mať špeciálny televízor? A aké filmy či seriály si cez tieto služby máte pozrieť? Toto všetko nájdete v aktuálnom vydaní TOUCHIT.

Prinášame aj tipy na užitočné gadgety pre natočenie skutočne kvalitného videa a prezradíme, aká je životnosť vašich dát na dátových úložiskách.

V našich mesačných  súťažiach hráte o záhradku MicroGreens, slúchadlá Niceboy či reproduktor Lamax. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vydanie TOUCHIT 11-12/2022 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné, za 18,90 eura>>

Pozrite sa, čo v novom vydaní TOUCHIT ešte nájdete:

Šikovní pomocníci na profesionálne video so smartfónom

Doba už naozaj pokročila tak, že dobre vyzerajúce video vytvoríte aj na smartfóne, rovno ho tam postriháte a hneď uložíte na nejakú sociálnu sieť. Kruh sa uzatvára, ak chcete urobiť dobre vyzerajúce video od jeho natočenia až po publikáciu, naozaj si vystačíte so smartfónom.

Panasonic GH6

Aká je životnosť dát na vašich dátových úložiskách?

Kedy môžete očakávať zlyhanie vašich úložných zariadení? Ako dlho na nich vaše dáta vydržia, akým spôsobom dochádza k poruche a ako by ste mali mať dáta uložené, aby ste o ne nikdy neprišli? Pozrite sa s nami na to, čo sa v priebehu času vo vnútri jednotlivých úložísk vlastne deje a nájdite to riešenie, ktoré bude pre vás najlepšie a nechá vám pokoj v duši.

FileVault

Streamovacie služby na Slovensku: Ako sa v nich vyznať, a ktorú si vybrať?

Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, Filmbox+, MUBI, Voyo, JOJ play, České kino, Dramox, KVIFF.TV, Edisononline, dafilms a čoskoro aj SkyShowtime. A to nepočítame špecifické športové služby, ako je FIFA+, NHL.TV, NBA TV a ďalšie. Počet streamovacích videoslužieb, ktoré fungujú aj na Slovensku, každým rokom utešene rastie, a to sme určite nepokryli všetky platformy na našom trhu. Otázka preto znie, ako sa v týchto službách vyznať, ktorú si vybrať a ako si nájsť čas, aby ste stihli sledovať všetok obsah.

Disney+, HBO Max a Netflix

Boj o kráľa streamingu a spoločné preteky na dno

Trh videostreamingu sa za posledné tri roky od základu premenil. Ako uragán vtrhli do boja tie najúspešnejšie a najmocnejšie firmy z filmového a zábavného priemyslu, pričom ich korisť je celkom zrejmá. Zosadiť Netflix z dlhodobého trónu a so svojím masívnym obsahom sa stať lídrom na trhu, ktorý si ukradne najväčší podiel z novovyformovaného a veľmi lukratívneho koláča.

netflix tablet

Filmové a seriálové tipy (nielen) na Vianoce

Seriály sú formátom, ktorý sme si obľúbili a radi trávime čas sledovaním príbehov našich filmových postáv. Na druhej strane sú priaznivci filmov. Radi si pozrú film, nechcú rozťahaný dej a potrebu sledovať viacero častí alebo sérií. Pre obe skupiny máme tipy, poďme sa však pozrieť detailnejšie na tému filmov.

Sledovanie televízie
 
Značky: