Adaptácia, takto by sa dal nazvať počin spoločnosti AAA AUTO, ktorá veľmi pohotovo zareagovala na stav núdze, za ktorí môže koronavírus.

Všetky predajne a pobočky (nie len tohoto predajcu) musia byť dočasne zatvorené, no online predaj je povolený, čo AAA AUTO veľmi rýchlo využilo a začalo svoje autá ešte viac ponúkať zákazníkom prostredníctvom online predaja.

„Teraz už nikam nemusíte chodiť. Auto vám privezieme až domov. Zarezervujte ihneď a využite mimoriadne zľavy na nákup automobilu. Takto znie slogan tejto spoločnosti na sociálnych sieťach.“

Záujemcovia si môžu auto, o ktoré majú záujem, vybrať na internetovej stránke predajcu a online si ho zarezervovať. Na call-centre spoločnosti sa zákazník dohodne na mieste a čase odovzdania automobilu doma alebo tam, kde mu to najviac vyhovuje. Vydenzifikované vozidlo na miesto pristaví predajca. Rovnako tak bude možné uzavrieť na mieste nákup vozidla na splátky. Zaujímavý koncept, čo poviete?

Marketing im ide, to sa musí nechať

AAA AUTO potencionálnych zákazníkov utvrdzuje v tom, že svoje vozidlá i pobočky pravidelne dezinfikuje a kontroluje zdravotný stav svojich zamestnancov. Testovacie jazdy vraj robia predajcovia, ktorí dodržiavajú všetky hygienické zásady, striktne kontrolované spoločnosťou.

„Pokiaľ sa ľudia pre kúpu vozidla ešte len rozhodujú, chcela by som pripomenúť, že individuálne cestovanie vlastným vozidlom namiesto verejnej dopravy je v dobe rôznych epidémií jedným z najúčinnejších opatrení, ktoré pomáhajú sa nákaze vyhnúť,“ poznamenala Karolína Topolová.  

Viete si predstaviť, že by ste si kupovali auto on-line? Dajte nám vedieť váš názor do komentárov pod tento článok.

Zdroj: vlastné / aaaauto.sk

Prečítajte si aj:

Koronavírus: Volkswagen zastavuje výrobu, pridáva sa aj koncern PSA

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Nechajte nám správu