Acer Nitro 5 Spin je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu všestrannosť pri občasnom hraní hier.

Jeho flexibilná konštrukcia, výkonné komponenty, dotykové ovládanie a obľúbené herné funkcie z neho robia ideálnu voľbu pre hráčov.

Konvertibilné zariadenie Nitro 5 Spin má celohliníkové telo, čierny lesklý povrch s červenými akcentmi. Vybavené je procesorom Intel Core i7 ôsmej generácie, grafikou NVIDIA GeForce GTX 1050, bleskovo rýchlou grafickou pamäťou GDDR5 VRAM, ktorá poskytuje výkon potrebný práve pre príležitostné hranie a systémom Windows 10. PCIe SSD s kapacitou až 512 GB2 zaručuje rýchly štart a systémovú odozvu.

Súčasťou notebooku je aj 15,6″ Full HD IPS displej, podsvietená klávesnica a skvelý audio systém skladajúceho sa z dvoch reproduktorov a jedného subwoofera.

Bezproblémové hranie zaisťuje všesmerová anténa ExoAmp od Aceru, ktorá optimalizuje u Nitro 5 Spin smer príjmu a vysielania, čím zabezpečuje stabilný bezdrôtový signál bez ohľadu na natočenie zariadenia či umiestnenie antény pod kovovým krytom notebooku.

Nechýba tiež bezdrôtová technológia MU-MIMO (Multi-User Multi-Input Multi-Output) pre trikrát rýchlejšie sťahovanie, plynulejšie streamovanie a lepšie zážitky zo surfovania oproti iným 802.11ac zariadeniam v prostredí, kde sa nachádza viac užívateľov. Siete MU-MIMO slúžia viacerým zariadeniam naraz. Čerešničkou je 10-hodinová výdrž batérie.

Acer Nitro 5 Spin bude dostupný od októbra za cenu 1 199 eur.

Značky: