Ak máte predplatné hudobnej služby Apple Music, môžete vďaka online integrácii hudby streamovať bez reklám prostredníctvom infotainmentu MBUX viac ako 75 miliónov skladieb, tisíce spravovaných zoznamov skladieb a živých rádio relácií moderovaných umelcami na Apple Music.

Mercedes totiž uzatvoril partnerstvo s hudobnou službou Apple Music s cieľom umožniť komplexnú integráciu Apple Music do služby Mercedes me Online hudba a infotainmentu MBUX.

Jednoduchá aktivácia online hudby

Službu Online hudba si aktivujete vo svojom osobnom účte na Mercedes me, a to tak, že si prepojíte svoju službu prenosu hudobných dát od Apple Music, Amazon Music, Spotify a/alebo TIDAL. Požadovaný objem dát sa dá aktivovať prostredníctvom dátovej tarify svojho smartfónu.

Vďaka tomuto máte teraz pôžitok z hudby, či už so špičkovým ozvučovacím systémom Burmester 4D, alebo aj bez neho. Stačí povedať „Hey Mercedes, zahraj moju obľúbenú skladbu“.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu