Antik spustil pevný internet s rýchlosťou do 10 Gbit/s, pričom túto službu zaplatíte len 17,92 eur (bývalých 500 Sk). Zatiaľ je táto služba dostupná na východe Slovenska a tam, kde má Antik pokrytie v Bratislave.

Zriaďovací balíček aj so zariadením vás vyjde na 249 eur a je tam všetko potrebné na pripojenie služby. My sme o takto rýchlom internete od Antiku už informovali a teraz pridávame aj video, na ktorom uvidíte aj reálne dosiahnuté rýchlosti. Meranie sme pritom vykonávali televíznej veži Kamzík, kde má Antik pokrytie. Antik využíva technológii Huawei a preto sme sa vo videu pýtali aj zástupcu tejto firmy na to, ako vidí pokrytie Slovenska takto rýchlym internetom.

Táto služba sa dá dobre využiť so symetrickým up/down streamom 10 Gbps a latenciou pod 10 ms na prechod firmy na cloudovú technológiu, výborné pripojenie škody na modernú formu vzdelávania ale na multiscreen video v 4K rozlíšení,. Pre domácnosti vybavené Wi-Fi 6 technológiou je to celkom nový zážitok pri využívaní internetu.

Registračný formulár nájdete na špecializovanej webovej stránke
Viac o 10G internete od Antiku

Antik spúšťa 10 Gbps pevný internet: Poznáme cenu a dostupnosť

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.