Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pripravte sa na krízu už teraz a preneste svoj biznis do bezpečia virtuálneho sveta, radí dvojica mladých vývojárov zo slovenskej marketingovej agentúry YNK media. Riešenie súčasnej ťažkej ekonomickej situácie videli hneď od začiatku vo virtuálnom priestore a tak od vypuknutia koronakrízy dali hlavy dokopy a vypracovali podrobný manuál na spustenie vlastného podnikania v elektronickom priestore. Projekt nazvali POĎ ONLINE a svetlo sveta uzrel nový e-book, ktorý podnikateľom otvorí cestu k e-biznisu už za sedem dní.

“Na začiatku bola myšlienka pomôcť malým živnostníkom, ktorí z večera do rána prišli o svoje príjmy a nariadením vlády museli zatvoriť svoje prevádzky. Dali sme hlavy dokopy a pripravili veľmi podrobný a pre laikov zrozumiteľný návod, ako svoje podnikanie preniesť do online priestoru,” popisuje svoje pohnútky k vydaniu e-booku jeden z dvojice autorov Štefan “Stevie” Jacák z YNK media. Návod je vhodný pre tých, ktorí pri svojom podnikaní využívali najmä priamy kontakt so svojimi zákazníkmi: tréneri, inštruktori, súkromní učitelia či mentori.

E-book má podobu 117-stranového návodu s pútavým a prehľadným grafickým spracovaním, technickým popisom prepojenia a nastavenia viacerých aplikácií vrátane vytvorenia vlastného e-shopu, vďaka ktorým budú môcť podnikatelia za minimálne náklady a svojpomocne spustiť platené online cvičenia, hodiny, lekcie, meetingy alebo mentoring už v priebehu siedmych dní.

“Veľkou devízou je, že neskutočne šetrí náklady spojené s prenosom podnikania do online prostredia. Vďaka veľmi podrobnému a zrozumiteľnému návodu si každý bez pomoci programátora nastaví a spustí projekt vrátane webu sám za minimálne náklady a nie za stovky až tisícky eur,” uviedol spoluautor nápadu Tomáš Ličák z YNK media.

Projekt POĎ ONLINE zverejnila agentúra YNK media v máji na stránke www.podonline.sk, kde je e-book dostupný k stiahnutiu. Projekt je primárne zameraný na pomoc tým, ktorí zatiaľ nemôžu vykonávať svoju cvičiteľskú, mentorskú alebo workshopovú činnosť.

Ukážka z e-booku Poď online

Značky: