Využiť môžete špeciálnu podstránku RTVS.sk alebo aplikácie na sledovanie TV vysielania.

Zimné olympijské hry v Pekingu 2022 môžete podobne ako ďalšie veľké športové podujatia sledovať cez internet. K dispozícii máte dve jednoduché možnosti.

Špeciálny web RTVS.sk

Prvou možnosťou, ktorá je absolútne pohodlná a nevyžaduje inštaláciu žiadnej ďalšej aplikácie či predplatné samostatnej služby, je využitie špeciálneho webu RTVS.sk, ktorý je venovaný tohtoročnej olympiáde. Navštíviť ho môžete na stránke rtvs.sk/olympiada-beijing-2022.

Olympijský web na RTVS.sk je tradične rozdelený do niekoľkých sekcií. Základom je sekcia Live s priamymi prenosmi z jednotlivých športov. Na tejto stránke je k dispozícii takisto televízny program pre aktuálny deň. Web RTVS.sk odporúčame využiť, pokiaľ sa nachádzate na území Slovenska. Je responzívny, takže si priame prenosy pohodlne spustíte aj na smartfóne.

Zimné olympijské hry v Pekingu 2022Zdroj: RTVS.sk
Zimné olympijské hry v Pekingu 2022

Aplikácie na sledovanie TV

Alternatívou k špecializovanému webu RTVS.sk sú aplikácie na sledovanie živého TV vysielania, ktoré vám umožnia sledovať TV kanály RTVS Šport či Eurosport, kde nájdete najviac obsahu z Pekingu. Nevýhodou tohto riešenia je, že až na výnimky vyžaduje samostatné predplatné niektorej zo služieb, takže platiť si za aplikáciu na sledovanie TV len kvôli olympiáde, môže byť diskutabilné.

Pokiaľ však plánujete využívať TV aplikácie ako plnohodnotné riešenie na sledovanie televízneho vysielania na viacerých zariadeniach vo vašej domácnosti – a áno, dnes už tieto služby dosahujú potrebnú kvalitu, potom je vhodné zvážiť aj toto riešenie. Pozrite si náš veľký prehľad aplikácií na sledovanie TV, ktorý sme aktualizovali, aby reflektoval stav v roku 2021.

Zoznam a parametre ostatných aplikácií na sledovanie TV si môžete prečítať v našom veľkom prehľadovom článku, TU.

Magio GO je moderná služba. Atraktívna je najmä exkluzívnymi TV kanálmi, ktoré inde nenájdete
Magio GO je moderná služba. Atraktívna je najmä exkluzívnymi TV kanálmi, ktoré inde nenájdete

Zdroj: vlastné, rtvs

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit