Meniť pozadie síce zvládnete cez operačný systém, program DynaWin ide ešte ďalej.

Je založený na udalostiach, ktorými nastane zmena pozadia. Tiež sa dá aplikovať zmena zo svetlého na tmavý režim. Windows 10 má v časti Nastavenie – Prispôsobenie – Pozadie vlastné možnosti prispôsobenia, ako sa bude pozadie meniť. Na tento účel sa treba prepnúť z režimu Obrázok na režim Prezentácia. Ten zvládne náhodnú zmenu obrázkov z definovaného adresára a tiež cyklické zmeny vo vami stanovenom rozsahu.

DynaWin ide ďalej už spomenutou možnosťou tmavého a svetlého režimu. V základe ale prináša definovanie času, kedy zmena nastane. To je prvý rozdiel oproti Windows. Tu teda definujete čas a takýchto udalostí si môžete pridať viac.

Ďalšia zmena je v tom, že spúšťač akcie na zmenu tapety sa dá urobiť na základe kapacity batérie. Kto sa chce vyhrať, má možnosť definovať viacero časov a kapacity batérie a meniť si pozadia kontinuálne. To ale prináša efekt, ak batériu nabijete, kým nastane ďalší spúšťač, nemusia sa niektoré pozadia zobraziť. Bude vám teda obrázok pozadia charakterizovať stav batérie? Teraz je to možné.

Zdroj: ghacks.net

Prečítajte si aj:

Ako nastaviť grafickú kartu Intel?

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.