Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza.sk na slovenskom trhu spúšťa partnerskú sieť výdajných miest pre nadrozmerný tovar. Vďaka spolupráci so spoločnosťou STAVMAT STAVEBNINY si zákazníci budú môcť vyzdvihnúť objednávky veľkého tovaru na jej pobočkách v celej Slovenskej republike.

Alza.sk po pilotnom testovaní v Českej republike spustila prevádzku výdajných miest AlzaPoint aj na Slovensku v pobočkách spoločnosti Stavmat. Ide o rozsiahlu partnerskú sieť výdajných miest, vďaka ktorej si zákazníci môžu osobne vyzdvihnúť nadrozmerný tovar, ako sú práčky, chladničky, mrazničky alebo veľké televízory. Ponúka aj ďalšiu možnosť doručenia objednávok, okrem už zavedenej prepravy tovaru priamo na adresu zákazníka. Nová služba dopĺňa sieť AlzaBoxov, kde si zákazníci môžu objednať menší tovar.

„Hľadali sme silného partnera, ktorý by využil svoje know-how na priblíženie tovaru zákazníkom, a ten by si mohli vyzdvihnúť len na našich pobočkách alebo nechať si ho doručiť do svojich domovov,“ uviedol Miroslav Köváry, prevádzkový riaditeľ logistiky a predajnej siete Alza.cz. „Stavmat prevádzkuje širokú predajnú sieť stavebných materiálov na Slovensku a v Maďarsku a plne spĺňa všetky naše požiadavky,“ dodal.

„Všetky naše prevádzky sú ideálne prispôsobené na prácu s ťažkým a objemným tovarom,“ potvrdil Ing. Ivan Bako, riaditeľ spoločnosti Stavmat Stavebniny s.r.o. „Vždy sme sa snažili byť čo najbližšie k zákazníkom a vďaka tomuto spojeniu si môžu na jednom mieste vyzdvihnúť všetky stavebné materiály aj veľké spotrebiče pre ich domov,“ dodal.

Po pilotnom testovaní v Českej republike s PRO-DOMA Alza sprístupní ja na Slovensku osobné vyzdvihnutie objednávok pre nadrozmerný tovar na miestach, kde neprevádzkuje vlastné predajne.

Značky: