Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder českého online trhu Alza.cz prichádza s novým radom polohovateľných produktov do domácností aj kancelárií.

Pod privátnou značkou AlzaErgo ponúka na začiatok nastaviteľné pracovné stoly, držiaky monitorov a po novom aj ucelenú kategóriu ergonomických TV držiakov na stenu, ktoré pokryjú všetky bežné druhy televízorov. Ich predaj spúšťa e-shop práve v týchto dňoch, skladom je 43 modelov a uvádzacie ceny štartujú na 7 €.

Nová privátna značka AlzaErgo bola navrhnutá tak, aby spĺňala najvyššie štandardy a pomohla pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pilotný produkt – polohovateľný elektrický stôl – uviedol e-shop ešte pod označením AlzaPower, a záujem o neho prekonal všetky očakávania. Výsuvných stolov na prácu v stoji sa predali takmer okamžite stovky kusov a podobný úspech slávili neskôr aj nastaviteľné držiaky na monitory.

„Potvrdil sa nám trend, že ľudia kladú stále väčší dôraz na svoje zdravie doma aj pri práci. Preto sme vytvorili samostatnú kategóriu AlzaErgo, v ktorej budeme všetky tieto produkty združovať. Najnovším prírastkom sú fixné aj variabilné TV držiaky na stenu, ktoré sú medzi zákazníkmi v poslednom čase veľmi populárne,“ vysvetľuje Business development manager Alza.cz Jan Rajdl a dodáva: „Televízne držiaky predstavujú účelné riešenie na úsporu miesta a peňazí alebo na vytvorenie jedinečného dizajnu izby. Nie je nutné kupovať televízny stolík, prípadne ho využiť inak, napríklad na umiestnenie HiFi sústavy.“

V ponuke AlzaErgo bude viac ako 50 modelov držiakov, ktoré tvoria ucelené produktové rady podľa veľkostí a sú kompatibilné s väčšinou nástenných televízorov na trhu. Sortiment zahŕňa všetky bežné typy úchytov – fixné, sklopné, kĺbové –na obrazovky od uhlopriečky 13″ do 100″. Nechýbajú ani držiaky so špeciálnymi vlastnosťami: vhodné na prehnuté televízory, s ochranou proti krádeži (zabezpečenie televízora proti odobraniu), na diaľkové ovládanie, nízkoprofilové alebo s cable manažmentom na usporiadanie káblov. Súčasťou každého balenia je prémiový inštalačný materiál značky Fischer.

Pre celú kategóriu TV držiakov AlzaErgo platia až do 9. 10. uvádzacie ceny. Na uľahčenie nákupu pripravuje e-shop aj automatické párovanie produktov, aby sa pri výbere televízora zákazníkovi vždy zobrazil aj vhodný držiak. Počas jesene potom pribudne aj rozšírená ponuka polohovateľných držiakov na monitory do kancelárií a domácností.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.