Spoločnosť Huami 1. decembra predstavila nové modely nositeľnej elektroniky. 

Zariadenia prichádzajú ako variácie už známych modelov Amazfit Pop a Amazfit GTS 2 s niektorými kľúčovými rozdielmi, čo umožňuje Huami umiestniť ich do rôznych cenových kategórií.

Amazfit Pop Pro je z väčšej časti totožný s jeho ne-Pro súrodencom. Vo výbave nájdeme 1,43-palcový štvorcový LCD displej, Bluetooth 5, odolnosť voči vode na úrovni 5ATM, 60 športových režimov atď. Batéria má 225 mAh a spoločnosť sľubuje 9-dennú výdrž na jedno nabitie. Model Pro je navyše vybavený GPS modulom. Verzia Amazfit Pop sa spolieha na GPS z mobilného telefónu, čo znamená, že aktuálne predstavený model bude presnejšie sledovať aktivitu a jej záznam ako napríklad bežecké a cyklistické tréningy.

GPS modul Pro verzie posúva cenu z 349 CNY na 399 CNY (prepočet 51 eur). Predaj je naplánovaný na 10. decembra, kedy sa Amazfit Pop Pro dostane na trh (najskôr v Číne) v čiernej, zelenej a ružovej farbe.

Amazfit POP Pro

Amazfit POP Pro, Zdroj: TechAndroids

Novinka Amazfit GTS 2 mini neprináša žiadne nové funkcie. Funkcionalitou ide o totožný model ako Amazfit GTS 2. Rozdiel je iba vo veľkosti a kapacite batérie. Namiesto 1,65-palcového Amoled displeja je novinka vybavená 1,55-displejom. Kapacita batérie je 220 mAh, ale vzhľadom na malý displej a menšiu spotrebu energie si GTS 2 mini udržia na jedno nabitie chod až 7 dní náročného používania, 14 dní bežného používania a 21 dní v základnom režime.

Zmenšenie veľkosti obrazovky o 0,1-palca umožnilo spoločnosti ponúknuť malé inteligentné hodinky o 300 juanov lacnejšie ako štandardnú verziu. Cena je stanovená na 699 CNY (prepočet 89 eur). Model GTS 2 mini je už v predaji na webových stránkach spoločnosti v ružovej, zelenej a čiernej farbe.

Amazfit GTS 2 mini

Amazfit GTS 2 mini, Zdroj: Amazfit

Zdroj: TechAndroids

Prečítajte si aj:

Garmin Venu SQ: Najlepšie Garmin hodinky do 200 eur (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.