Google svoju aplikáciu pre automobily neustále vylepšuje.

Súčasťou aktualizácií je nielen vylepšovanie používateľského zážitku, ale aj oprava chýb a pridávanie nových funkcií. Iba pred pár dňami sa dokonca objavilo v rozhraní Android Auto aj malé prekvapenie, ktoré po malom nastavení umožní prehrávať hudobné videá v štýle oldies.

Pokiaľ sa však pozrieme do budúcnosti, tak jednou z najočakávanejších funkcií je napríklad podpora dvoch SIM kariet (príp. klasická SIM + eSIM). Pre používateľov to znamená, že konečne si budú môcť počas používania Android Auto vybrať tú SIM kartu, ktorú práve potrebujú. 

Nový mesiac, nová verzia

Google už tradične začal testovať novú beta verziu Android Auto, ktorú je už možné stiahnuť. Nakoľko Google nemení zaužívané zvyky zo dňa na deň, tak ani teraz sa o nej nedozvedáme vôbec nič a neviem, aké zmeny táto verzia prináša. Pre používateľov to v podstate znamená jediné, musia na to prísť sami. 

Android Auto vo verzii 7.1 beta (link na stiahnutie) je preto veľkou neznámou. Aspoň zatiaľ. Pokiaľ máte v pláne novú verziu preskúmať, majte na pamäti, že jej súčasťou môžu byť viaceré chyby. Očakávame však, že Android Auto 7.1 bude už koncom tohto mesiaca oficiálne dostupné priamo v Obchode Play.

Pokiaľ nemáte záujem spolupodieľať sa na beta testovaní Android Auto 7.1, čakanie na stabilné vydanie si môžete skrátiť prehrávaním videí priamo na displeji automobilu. Návod nájdete v článku nižšie.

Zdroj: AutoEvolution

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu