Google nedávno vydal novú aktualizáciu, no tradične neposkytol žiadny zoznam zmien.

Používatelia tak častokrát prichádzajú na novinky sami, počas používania aplikácie. Sťahovanie nových verzií je takisto veľmi praktické z APK súborov, pretože pomáhajú pozrieť sa na to, čo je v aplikácii nové a čo sa zmenilo. Rozbor APK súboru odhalil že verzia 5.7 zavádza zmeny v animáciách. Najvýraznejšia je zmena v spúšťači.

Nové animácie a ďalšie vylepšenia nemusia zodpovedať predstavám používateľov, pretože Android Auto ich potrebuje niekoľko a podstatnejších, no aj napriek tomu prispievajú k lepšiemu používateľskému zážitku. Android Auto 5.7 tiež pokračuje v úsilí spoločnosti o pridanie podpory pre sekundárnu obrazovku. V tejto súvislosti bolo zistené pridanie kódu a zdá sa, že by mohla prísť podpora pre displeje menšie ako 7 palcov.

Aktualizácia takisto pridáva podporu pre vytváranie skratiek Google Asistenta, ktoré by sa mohli pridať na obrazovku aplikácie. Dostupnosť tejto funkcie môže byť výrazne obmedzená. Je možné, že táto nová aktualizácia Android Auto obsahuje aj ďalšie opravy. Používatelia sa v poslednej dobe sťažujú na nestabilné fungovanie, najmä po aktualizácii na Android 11. Samotný Google prisľúbil, že v nadchádzajúcich aktualizáciách Android Auto sa bude vzniknutým problémom venovať.

Android Auto 5.7 je k dispozícii na tomto odkaze – inštalátor APK.

Android Auto

Android Auto. Zdroj: Google

Zdroj: Autoevolution

Prečítajte si aj:

Testovali sme obrovský Mercedes GLE 350 de: Spojenie nafty a elektriny s mobilnou aplikáciou (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu