Dostupný je aj nový zoznam skladieb v poradí.

Aplikácia YouTube Music sa stala hlavnou streamovacou službou spoločnosti Google, pričom stále existuje niekoľko funkcií, ktoré je potrebné pridať, aby dôstojne vyplnila medzeru po odstavenej službe Google Play Music. Dostupných je niekoľko nových funkcií pre používateľov bezplatnej verzie aplikácie.

Zdroj informuje, že aplikácia YouTube Music dokáže v aplikácii Android Auto prehrávať uložené skladby, či už platíte za prémiové členstvo alebo nie. Bezplatní používatelia môžu prehľadávať svoju knižnicu a pomocou hlasových príkazov si vybrať požadovanú hudbu.

Doteraz bola aplikácia neprístupná pre používateľov, ktorí nemali aktivované Premium členstvo. Ide tak o veľké vylepšenie, vďaka ktorému je migrácia používateľov z Google Play Music s veľkým obsahom nahrávok oveľa jednoduchšia. Obrazovka prehrávania získava aj veľkú aktualizáciu pridaním frontu skladieb. Jedným kliknutím tak zistíte, ktorá skladba sa bude prehrávať ako ďalšia.

Aplikácia YouTube Music si za posledných pár mesiacov rýchlo osvojila nové funkcie. Bezplatní používatelia získali možnosť sťahovať si vlastné piesne, služba sa zlepšila na inteligentných televízoroch a Google priniesol aplikáciu aj na hodinky konkurenčnej platformy.

Zdroj: Reddit1, Reddit2

Prečítajte si aj:

Android Auto: Ako používať túto aplikáciu aj so staršími smartfónmi?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu