Nezostávajte nikomu nič dlžní

Zdieľate domácnosť s množstvom priateľov alebo len radi chodíte do spoločnosti? Rozlúčte sa s rozpormi a nepríjemnými konverzáciami o financiách a využite aplikáciu Splitwise. Táto aplikácia je ideálna na rozrátanie výdavkov za vedenie domácnosti či spoločné výlety, na ktoré sa skladá väčšie množstvo ľudí. Záznamy sa ukladajú do prehľadných tabuliek a tak už nebudete mať problém sledovať vaše podlžnosti.

Aplikácia Splitwise

Najlepšia priateľka každej ženy

Patríte medzi ženy, ktorým robí problém udržať v hlave aj zoznam bežných povinností a na sledovanie správneho užívania antikoncepcie vám už nezostáva čas? S aplikáciou Cami app sa vám to už nestane. Táto veľmi jednoduchá a prehľadná aplikácia na to bude myslieť za vás. Aplikácia nesleduje len užívanie antikoncepcie, ale ponúka aj sledovanie ovulácie a plodných dní, možnosť zaznamenať zmeny nálad či sexuálny styk. Vďaka tejto aplikácii už nikdy nebudete musieť rozmýšľať, či ste tabletku užili, alebo nie. Sama sa vám pripomenie. Medzi konkurenciou vyniká priamou možnosťou konzultácie s gynekológom či sekciou s otázkami a odpoveďami o správnom užívaní antikoncepcie. Okrem toho, aplikácia vie vyhľadať najbližšiu lekáreň, kde si môžete vybrať váš recept a dokonca vám aj pripomenie návštevu gynekológa.

Všetky výdavky v koláčových grafoch

Chcete sledovať to, koľko mesačne miniete na potraviny, drogériu či zábavu v meste? Aplikácia Wallet vám pomôže manažovať vaše financie a tak budete mať neustále prehľad o vašich príjmoch i výdajoch. Aplikácia dokáže sledovať váš rozpočet a postará sa o to, aby ste sa naučili zdravo narábať so svojimi financiami. Ak chcete, môžete prehľad o financiách zdieľať so svojou rodinou. Aplikácia vám umožní vytvárať si finančné ciele, ktoré vám pomôžu ku koncu mesiaca ušetriť pár drobných.

Wallet

Zorganizovaný život

Ak sa váš život nezaobíte bez zoznamov a to-do listov, Todoist je aplikácia pre vás. Zabudnite na papierové diáre či lepiace papieriky rozhádzané po celej obývačke. Aplikácia pomôže manažovať úlohy, projekty či splniť ciele. Môžete ju využiť na tvorbu nákupných zoznamov, to – do listov, zoznamov na zabalenie kufrov na dovolenku či zapisovanie citátov. Je to prehľadná aplikácia, ktorá sa stane súčasťou vášho každodenného života. A aby vám naozaj nič neušlo, Todoist vám terminované úlohy pripomenie mailom.

To-Do

Urobte nakupovanie ekologickejším, zbavte vašu peňaženku plastov

Ak vaša peňaženka praská pod náporom vernostných kariet, oceníte praktickú aplikáciu Stocard. Čiarové kódy z klubových kariet jednoducho naskenujete do aplikácie a vytvoríte si tak praktický zoznam, ktorý budete mať neustále po ruke. Pri pokladni jednoducho ukážete obrazovku vášho telefónu.

Stocard

Športujte so svojimi priateľmi

Dôležitá aplikácia pre tých, ktorí si chcú viesť záznamy o svojej fyzickej aktivite. Strava vám pomáha zaznamenávať si športové výkony a porovnávať ich s vašimi priateľmi. Aplikácia zaznamenáva rýchlosť, vzdialenosť či čas vykonávaného športu. Všetky tieto údaje dokáže porovnávať so štatistikami vašich priateľov, s ktorými sa tak môžete zapojiť do súťaženia. Strava podporuje využívanie smart hodiniek.

Strava

Vysaďte les, pite vodu!

Potrebujete si pravidelne pripomínať denný prísun tekutín? Potom je aplikácia Plant Nanny presne pre vás. Aplikácia vám vypočíta primeraný denný prísun vody a pravidelne vás vyzve k osvieženiu vášho tela. Špeciálna je v tom, že sa vďaka vášmu pitnému režimu staráte o rastlinku, ktorá buď prekvitá (ak pijete pravidelne) alebo vysychá (ak pijete málo). Čím dlhšie budete aplikáciu využívať, tým viac rastliniek budete môcť pestovať. Možno sa vám dokonca podarí vysadiť celý les. Všetko ale závisí od vášho pitného režimu.

Planty Nany

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.