Týmto heslom sa bude v roku 2022 pravdepodobne riadiť nová séria hodiniek Apple Watch.

Apple iba nedávno predstavil novú generáciu hodiniek Watch Series 7, ktorá je odolnejšia, výkonnejšia a má najväčší displej v histórii tohto zariadenia. Spoločnosť údajne v tomto trende rastu rozmerov displeja plánuje pokračovať.

Aktuálne správy z prostredia spoločnosti naznačujú, že séria Apple Watch 8 príde v roku 2022 s (aj) väčším displejom. Podľa zdroja, by nová generácia hodiniek Series 8 mohla mať tri verzie, takže celkovo by sme mohli budúci rok vidieť až tri rôzne rozmery inteligentných hodiniek Apple Watch Series 8. 

K novej várke informácií pridáme aj úvahu analytika Ming-Chi Kuo, ktorý si myslí, že hodinky série Apple Watch 8 do svojej výbavy dostanú nové pokročilé funkcie zdravia, ako napríklad presné monitorovanie telesnej teploty. Zatiaľ nie je známe, ako bude táto funkcia fungovať.

Séria Apple Watch 7 je dostupná vo veľkostiach 41 mm a 45 mm, pričom predchádzajúca generácia Apple Watch 6 je dostupná vo veľkostiach 41 mm a 44 mm. Tieto zatiaľ dostupné rozmery však nemusia veľa používateľom vyhovovať, pretože by chceli mať na ruke “niečo väčšie”. Aj na základe rastúceho trendu je možné predpokladať, že tretí model v ponuke Apple Watch 8 bude väčší ako 45 mm.

Väčší displej hodiniek série Apple Watch 8 rozhodne poteší.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.