Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť vivo, popredný globálny výrobca smartfónov, prináša na Slovensko aprílovú ponuku zliav. Vzťahuje sa na trojicu obľúbených smartfónov – od cenovo dostupnej série až po minuloročnú vlajkovú loď.

Ponuka je v platnosti 1. apríla (platí pre X80 Pro), resp. 3. apríla (platí pre Y33s a Y35) u vybraných maloobchodných predajcov a zahŕňa populárne modely sérií V a Y.

Ponuka platí do 30. apríla 2023 alebo do vypredania zásob. Prehľad zľavnených modelov a ich cien nájdete v tabuľke nižšie.

Model smartfónuOdporúčaná maloobchodná cena (eur)Zvýhodnená cena v jarnej ponuke (eur)
X80 Pro€ 1099€ 999
Y33s 128 GB€ 239€ 209
Y35 256 GB€ 269€ 239

Model vivo X80 Pro je špičkový reprezentant značky a minuloročná vlajková loď značky vivo, ktorá si získala množstvo priaznivcov po celom svete. Môžu za to predovšetkým fotoaparáty, ktoré vznikli v spolupráci s lídrom na poli zobrazovacích technológií – spoločnosťou ZEISS. Nechýba mu výborný displej, rýchle 80 W káblové a 50 W bezdrôtové nabíjanie, a samozrejme prémiový výkon s dostatkom operačnej pamäte za každých okolností, bez ohľadu na počet spustených aplikácií. Cenovo dostupnú sériu Y reprezentujú dva modely: smartfón vivo Y33s vnútornej pamäte, a jeho o niečo vybavenejší súrodenec vivo Y35. Ich elegantný dizajn, 50-megapixelový hlavný fotoaparát a silná 5000 mAh batéria sú hlavnými argumentami pre ich kúpu, navyše oba smartfóny disponujú rýchlym 18W nabíjaním. Svojou výbavou obaja predstavujú ideálny pomer ceny a výkonu. O dostatočne svižné reakcie za každých okolností sa stará 8 GB operačnej pamäte. Hlavným rozdielom je vnútorná pamäť oboch zariadení: kým 128 GB modelu Y33s dnes postačí skôr menej náročným používateľom, vivo Y35 ponúkne solídnych 256 GB pre všetky vaše fotografie, videá, hudbu či aplikácie.

Značky: