Každý majiteľ auta chce mať svoje vozidlo v dokonalom technickom stave.

Je však celkom prirodzené, že pri údržbe chce aj ušetriť, ale nie na úkor kvality. V dnešnej modernej dobe sme zvyknutí na dynamický životný štýl, ktorý sa dostáva do všetkých oblastí nášho života. Výnimkou nie je ani jednoduché a dostupné objednávanie náhradných dielov pre veľké množstvo automobilov.

Doteraz sme sa mohli stretávať s tvrdením o ťažšej dostupnosti a vysokej cene náhradných dielov, ibaže to už dávno neplatí. AUTODOC ponúka okrem predaja kvalitných dielov od svetových výrobcov, aj novú aplikáciu AUTODOC Club, ktorá poskytne prístup k profesionálnej pomoci v rámci opravy a údržby vášho vozidla. Aplikácia poskytuje videonávody, tutoriály a dokumenty s podrobnými pokynmi k oprave konkrétneho modelu danej značky.

Vďaka praktickej mobilnej aplikácii môžete pozerať aj vo svojom smartfóne viac ako 1800 videí, v ktorých vám odborníci vysvetlia, ako si môžete svojpomocne opraviť auto. Okrem návodov na údržbu je k dispozícii aj servisná kniha, do ktorej môžete písať záznamy o každej údržbe, ktorú budete na svojom aute vykonávať. Za veľmi praktické považujeme možnosť zaznamenávania intervalov výmeny oleja, takže sa vám nestane, že by ste v potrebnom čase na ňu zabudli.

Každý jeden diel v automobiloch má svoju životnosť a jeho nadmerné opotrebovanie sa môže neskôr pretaviť do väčších problémov. S aplikáciou AUTODOC Club si môžete aj výmenu pohodlne naplánovať a predísť tak drahým opravám. Pokiaľ automobil funguje správne, tak medzi najväčšie výdavky patria náklady na palivo, ktoré si takisto môžete pohodlne značiť do aplikácie AUTODOC Club.

Pre nadšencov je pripravené aj množstvo trikov od expertov, ktoré priamo súvisia s opravou a výmenou autodielov. Keďže oprava nie je iba o náhradných dieloch, ale aj potrebnom náradí, k oprave získate aj zoznam nástrojov a vybavenia, ktoré budete potrebovať.

Pomocou návodov zvládnete výmenu brzdových platničiek a kotúčov, ložísk kolies, vzpier stabilizátorov, ramien, tlmičov, filtrov, líšt stieračov, sviečok zapaľovania, pružín, silentblokov a uložení, remeňov a iných súčiastok. Potrebný postup pre svoje auto nájdete krátkou špecifikáciou vozidla – roku výroby, značky a modelu, a tiež súčiastky, ktorú chcete vymeniť.

Už teraz si môžete vychutnať a zhodnotiť všetky výhody aplikácie AUTODOC Club použitím vášho mobilného telefónu. Následne sa môžete stať automechanikom, a vykonávať údržbu a opravy svojpomocne!

App Store

https://www.youtube.com/watch?v=Gh1fd6Xi8w8

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Autodoc

Titulný obrázok: PrAgentMedia

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu