Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kryptomenová burza BITmarkets oznámila spustenie nových významných funkcií dostupných aj na Slovensku. Od vstupu burzy BITmarkets na trh vo februári 2022 je jej cieľom jednoducho sprístupniť kryptomeny všetkým. Aktuálne preto predstavila úplne nové užívateľsky prívetivé rozhranie – sekciu Akadémia –, kde sa môžu jej klienti bez ohľadu na svoje predchádzajúce znalosti, ďalej vzdelávať. Zároveň Akadémia ponúka nové finančné nástroje.

Akadémia ponúka prehľad o 100 top kryptomenách a informácie o svete blockchainu

Akadémia na bitmarkets.com zahŕňa články, videá a návody, pomocou ktorých môžu kryptonadšenci všetkých úrovní po celom svete rozširovať svoje vedomosti o kryptomenách a blockchainoch. Navyše je súčasťou Akadémie aj cryptopedia, kde sa nachádza zoznam viac ako 100 najvýznamnejších kryptomien a ich opis, história a vysvetlenie, ako fungujú.

„Bez ohľadu na každodennú vysokú volatilitu vypĺňajú kryptomeny postupne a s dlhodobým smerovaním medzeru vo svetovom finančnom systéme. Vďaka tomu, že uspokojujú najrôznejšie potreby – od realizácie alternatívnych transakcií až po zaistené aktíva -, objem aj štruktúra investorov sa neustále rozrastá. Spoločnosť BITmarkets vstúpila na trh, aby oslovila týchto nováčikov aj skúsených retailových a profesionálnych členov krypto komunity,“ vyjadrila sa Maria Apogeni, generálna riaditeľka BITmarkets.

Hedging ako nový nástroj pre obchod s kryptomenami

Nový dizajn webstránky ponúka zákazníkom efektívnejšie a príjemnejšie rozhranie s ďalšími možnosťami platieb. Nové finančné nástroje umožňujú klientom využívať oveľa viac kryptomenových párov pri používaní sofistikovaných stratégií, ako napríklad hedging. Obchodníci tak budú môcť otvárať a držať pozície v oboch smeroch súčasne a efektívnejšie tak riadiť expozíciu svojho portfólia. Klienti sú vítaní stať sa členmi našej rýchlo rastúcej komunity na platforme: www.bitmarkets.com

Značky: