Ovládanie herných titulov bude ešte väčší zážitok.

Herné telefóny série Black Shark 3 budú predstavené 3. marca a vďaka rýchlo sa blížiacemu dátumu, dostávame čoraz presnejšie informácie o tom, čo môžeme očakávať. Najnovšie upútavky na smartfón Black Shark 3 Pro odhaľujú, že tento model príde s dvojicou zabudovaných mechanických ovládacích tlačidiel.

Na herných telefónoch sme už videli kapacitné ovládače, ale toto je prvýkrát, čo spoločnosť implementuje mechanické riešenie, ktoré má ponúknuť presnejšie ovládanie a predovšetkým lepšiu spätnú väzbu.

Zdá sa, že tieto ovládacie prvky sú v jednej rovine so zariadením, keď sa nepoužívajú, no v prípade potreby sa vysunú spôsobom, aký môžeme vidieť vo videu nižšie. Spoločnosť tvrdí, že spúšťače vydržia viac ako 300 000 vysunutí a viac ako milión kliknutí.

Duo Black Shark 3 bude vybavené 120 Hz displejmi, čipovou sadou Snapdragon 865, až 16 GB pamäte RAM a rýchlym 65 W nabíjaním. Variant Pro bude využívať 5 000 mAh batériu, zatiaľ čo klasický model by mal prísť so 4 720 mAh batériou.

Oba telefóny budú tiež vybavené magnetickým nabíjaním, ktoré sa pripevní k zadnej časti. Veríme, že ďalšie novinky o herných smartfónoch Black Shark na seba nenechajú dlho čakať.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/apex-2020/278924

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.