Dizajnom a tvarom ide o trochu inak navrhnuté slúchadlá a zatiaľ sa do takéhoto návrhu mnoho firiem nehrnie.

Uchytenie za uchom je koncept, ktorý sme v minulosti vídali na drôtových aj Bluetooth slúchadlách. Teraz prichádza do skutočne bezdrôtových slúchadiel. Dobrá správa je, že dobre držia v uchu. Sú typu in-ear a tak si slúchadlo strčíte do zvukovodu. Namiesto istenia cez aretáciu, ako má napríklad model Flash X, je tu uchytenie poza ucho. Výrobca tento systém nazýva Powerhook. Ovládanie je dotykové a poruke máte možnosť ovládať hovory ako aj hudbu.

Väčšie puzdro je logické, keďže sa do neho musia zmestiť nielen samotné slúchadlá, ale aj oblé úchyty poza ucho. Dostanete tu ale celkovo 30 hodín prehrávania. Slúchadlá vydržia 6 hodín na jedno nabitie a puzdro ich nabije ešte celkovo štyrikrát.

Možnosti týchto slúchadiel ako aj spôsob ovládania sú zamerané na čo najjednoduchšie použitie pri športe. Nepotrebujete k nim žiadnu aplikáciu, všetko sa nastavuje na slúchadlách. Sú vodotesné s certifikáciou IPX7 a prežijú dážď aj spotenie. Netreba ich špeciálne šetriť.

Zvukovo produkujú takisto výborný prejav. Hudba je čistá a zreteľná a so systémom JBL Pure Bass si vychutnáte aj primeranú dynamiku nízkych tónov.

Cena: 129 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.