Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S nástupcom originálnych bezdrôtových slúchadiel prichádza ten najčistejší zážitok z počúvania.

Spoločnosť LAMAX Electronics (LAMAX), úspešný výrobca audiovizuálnej elektroniky, uvádza na trh druhú generáciu štýlových bezdrôtových slúchadiel. Muse2 posúvajú hudobný zážitok o ďalší level, pričom si udržujú originálny dizajn v nezameniteľnej farebnej kombinácii.

Slúchadlá LAMAX Muse2 sa oproti svojmu predchodcovi vzhľadom nijako zásadne nelíši. Evolúcia spočíva v použitej technológii, ktorá prináša dokonalejší zážitok z počúvania. Muse2 umožňujú až 35 hodín neprerušovanej prevádzky, a to vďaka batérii s kapacitou 500 mAh. Stabilné Bluetooth 5.0 znamená rýchlejší prenos s dosahom až 10 metrov, a tak už nie je potrebné sa naťahovať po telefóne, keď práve niekto zavolá. Hovor zdvihneš pohodlne na slúchadlách a vybavíš ho pomocou integrovaného mikrofónu. Rovnako jednoducho môžeš ovládať hlasitosť, preskakovať alebo zastavovať skladby.

Muse2 nerobia rozdiely, aký hudobný žáner práve počúvaš. Electro, rock, hip-hop aj podcasty si vychutnáš v dokonalej kvalite bez skreslenia. Hutné basy, kryštalicky čisté stredy a vyladené výšky – s technológiou BeatBass® sa posúvajú hranice počúvania o ďalší level. To všetko v kompaktnom osvedčenom skladacom dizajne v tyrkysovo-čiernej kombinácii. Pohodlné over-ear náušníky perfektne sedia po celú dobu nosenia, prirodzene tlmia okolie, a prinášajú tak ničím nerušený zážitok z počúvania.

Slúchadlá je možné využiť pre zábavu aj pre prácu. Jednoducho s nimi vybavíš videokonferenciu, život ti uľahčí jednoduchá aktivácia Google Asistenta, Siri alebo Alexy priamo na slúchadlách. Ani s párovaním si nemusíš robiť starosti. Muse2 stihnú nájsť tvoj telefón ešte skôr, než si ich nasadíš. Už žiadne klikanie v nastavení smartphonu. Rovno počúvaj.

Ani vybité slúchadlá nie sú problém. LAMAX Muse2 nikdy „nespia“, a to doslova. Aj keď sú akurát bez šťavy, fungujú pomocou 3,5 mm jack audio kábla ako bežné káblové slúchadlá. Samotné nabíjanie potom prebieha pomocou microUSB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Muse2 zoženieš na slovenskom trhu už teraz za odporúčanú cenu 89,9 eur. Využiť môžeš priamo e-shop značky LAMAX.

LAMAX Muse2 parametre:

  • Typ slúchadiel: Bezdrôtové náhlavné
  • Bezdrôtová technológia: Bluetooth 5.0
  • Dosah Bluetooth: ≤10 m
  • Kapacita batérie: 500 mAh
  • Doba prehrávania: až 35 hodín
  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Handsfree: Integrovaný reproduktor aj mikrofón. Ovládať handsfree je možné tlačidlami na slúchadlách.
  • Funkcie tlačidiel slúchadiel: Prehrávanie skladieb, ovládanie handsfree, ovládanie hlasitosti, aktivácia Siri, Alexy alebo Google Assistant

Viac informácií o nich nájdete tu:

https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/muse2/