Ponuka platí do konca roka.

MatePad 11 je najnovší tablet značky Huawei, ktorý sa nedávno začal predávať aj na našom trhu. Tablet je vybavený 10,95-palcovým IPS displejom s rozlíšením 2560 × 1600 pixelov a frekvenciou 120 Hz, procesorom Snapdragon 865, 6 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Zariadenie využíva operačný systém HarmonyOS 2.0, avšak celkový používateľský zážitok je prakticky identický s Android tabletmi. Google služby vo výbave nenájdete, k dispozícii je aplikačný obchod AppGallery. Ten sme v redakcii obohatili o obchod Aurora Store, z ktorého sme si stiahli všetky potrebné aplikácie.

Recenziu na Huawei MatePad 11 nájdete v samostatnom článku, TU. Pri testovaní tabletu sme ocenili atraktívny pomer cena/výbava a tablet sme počas používania využili aj na základnú prácu. Používateľský zážitok je v tomto smere výrazne lepší ako pred pár rokmi.

Dôležitou súčasťou tabletu z hľadiska pracovného využitia je príslušenstvo vo forme magnetického puzdra s klávesnicou a dotykového pera. Toto príslušenstvo sa štandardne predáva za 109, resp. 99 eur, avšak Huawei teraz ponúka výhodný balíček tablet + puzdro s klávesnicou + pero za 469 eur.

Ponuka platí u maloobchodných predajcov do 31. decembra 2021 alebo do vypredania zásob. Pripomeňme, že bežná cena samotného tabletu je 449 eur.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit