Zľava na mobil alebo extra dáta.

Go Yoxo je paušál od Orangeu, ktorý je k dispozícii pre všetkých žiakov a študentov ZŠ, SŠ a VŠ vo veku od 15 do 26 rokov s preukazom ISIC, EURO<26 a takisto aj pre učiteľov s kartou ITIC. Paušál obsahuje neobmedzené hovory a správy, 5 GB predplatených dát a neobmedzený prístup na obľúbené četovacie aplikácie a sociálne siete za mesačný poplatok 15 eur.

Súčasťou paušálu je tiež Yoxo Market, na ktorom môžete obchodovať so svojimi dátami a bezplatná možnosť využívať neobmedzené dáta až osem dní v mesiaci, resp. za poplatok 1,50 eur za každý ďalší deň s neobmedzenými dátami nad rámec bezplatnej ponuky.

Go Yoxo bol doteraz k dispozícii bez viazanosti. Orange však začal tento paušál ponúkať aj s viazanosťou 12 alebo 24 mesiacov a extra výhodami – môžete získať jednorazovú zľavu na telefón vo výške 9,75 eur (viazanosť 12 mesiacov), resp. 19,50 eur pri dvojročnej viazanosti. V prípade nákupu cez e-shop sa automaticky uplatní aj ďalšia zľava vo výške 10 eur, takže ušetriť môžete až 29,50 eur.

Pokiaľ zľavu na telefón nepotrebujete, môžete sa zaviazať na 15 mesiacov a získať tak 1 GB extra dát mesačne počas celej doby viazanosti.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit