Novú sériu spoznáme už o pár dní.

Spoločnosť iba včera oznámila, že 27. septembra predstaví nový modelový rad CIVI, pričom o niekoľko hodín neskôr zverejnila aj oficiálnu upútavku. Na prvý pohľad je zrejmé, že telefón sa veľmi podobá na model vivo X60 Pro, čo umocňuje dizajn hlavného fotoaparátu. Pri bližšom pohľade je vidieť, že Xiaomi sa inšpirovalo aj modelmi Oppo Reno5 Pro 5G a Reno6 Pro 5G. Samozrejme to nie je na škodu. 

Oficiálne upútavky Xiaomi CIVI

Aj napriek tomu ide o veľmi pekný telefón, ktorý je podľa upútaviek vybavený zvukovými vylepšeniami Dolby Atmos, portom USB-C a kovovým rámom. Spoločnosť sa podelila aj o rozmery modelu CIVI. Zariadenie je široké 71,5 mm, tenké 6,98 mm a váži 166 gramov.

Zatiaľ čo oficiálne upútavky Xiaomi zobrazujú smartfón CIVI len v jednej farbe, niektoré fotografie zdieľané používateľom siete Weibo nám hovoria, že existuje aj čierna verzia.

Spoločnosť Xiaomi zatiaľ neprezradila žiadne technické parametre modelu. Smartfón by mal byť vybavený čipovou sadou Snapdragon 778G, 6,55-palcovým FullHD+ displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 64 Mpx hlavným fotoaparátom, 32 Mpx selfie fotoaparátom a 4 500 mAh batériou s 55W nabíjaním. Unboxing video dokonca prezrádza prítomnosť MIUI 12.5.1 a 256 GB úložiska. 

Všetko podstatné sa dozvieme už o štyri dni.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.