Je rovnako radostná ako pred rokom?

Operátor Radosť funguje od 24. septembra 2020, takže dnes (24. 9. 2021) oslavuje svoje prvé narodeniny. A to je skvelá príležitosť na rekapituláciu – či už z pohľadu operátora, ale aj nás v redakcii.

Radosť tvrdí, že má „desaťtisíce spokojných zákazníkov„, ktorí využívajú jeho služby najčastejšie v smartfónoch od Applu. iPhony majú medzi používateľmi Radosti najväčšie zastúpenie. Ponuka operátora sa zatiaľ nemenila, k dispozícii sú tri balíčky, s ktorými Radosť začínala aj pred rokom a to:

  • Malá Radosť – 100 minút/SMS/MMS + 2 GB dát za 5 eur na 30 dní
  • Veľká Radosť – 200 minút/SMS/MMS + 8 GB dát za 10 eur na 30 dní
  • Nekonečná Radosť – Neobmedzené minúty/SMS/MMS a dáta za 20 eur na 30 dní

Tieto ceny je možné znížiť, pokiaľ si na vaše odporúčanie niekto aktivuje Radosť. Za každého odporúčaného zákazníka získate obaja 50 % zľavu na 30 dní. Je možné využiť celkovo 5 odporúčaní. Radosť si môžete aktivovať priamo pomocou mobilnej aplikácie pre Android a iOS:

Čo sa zmenilo počas prvého roka?

Radosť počas svojho prvého roka priniesla niekoľko zlepšení. Aktuálne si môžete na jeden občiansky preukaz aktivovať viacero SIM kariet prečítajte si však tento článok, aby ste nedopadli ako my. Radosť takisto podporuje technológie VoLTE a VoWiFi.

Prenosová rýchlosť mobilného internetu sa zatiaľ nemenila a platí, že v Radosti surfujete rýchlosťami 10/10 Mbps. V prípade Nekonečnej Radosti platí táto rýchlosť na objem 100 GB dát, následne sa spomalí na 2/1 Mbps.

Tieto prenosové rýchlosti považujeme za dobre použiteľné aj dnes a stále sa stotožňujeme s tým, čo sme napísali v našej recenzii na Radosť pred rokom – ak berieme do úvahy cenu Radosti, je to férová ponuka a s takýmto mobilným internetom by sme dokázali žiť.

Operátor v rámci zhrnutia svojho prvého roka existencie prezradil aj to, že najobľúbenejším dňom aktivácie Radosti sú utorok a streda. Používatelia Radosti využívajú roaming najčastejšie v Česku, avšak počas uplynulého roka boli vo viac ako dvadsiatke krajín.

A vedeli ste, že Radosť používajú aj deväťdesiatnici?

Zdroj: Radosť, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit