Programátori sú zvláštny typ ľudí, Pracujú v noci, za počítačom dokážu presedieť dlhé hodiny. Práve pre nich usporiadala ČSOB netradičnú akciu s označením Hackathon. Konala sa nepretržite od 12 hodiny piatku 11.12. do soboty 12. 12 do 13:00 hodiny v The SPOT, KC Dunaj (Obchodný dom Dunaj) na Námestí SNP v Bratislave. Hackaton-6

Ukáž čo je v Tebe!                                                           

V skutočnosti to bol 24-hodinový maratón kreatívneho myslenia a tvorivého programovania v kolíske start-upov a inovácií. Účastníci mohli pracovať v tíme s developermi ČSOB a pozvanými profesionálmi a odbornej porote predstavili atraktívnu funkciu pre mobilnú aplikáciu ČSOB SmartBanking.Hackaton-5

Pre koho bol Hackathon?

Bol pre zamestnanov ČSOB, ktorí majú inovatívne a tvorivé myslenie a chcú zažiť novú profesnú skúsenosť. Programátorské zručnosti boli určite vítané, ale neboli podmienkou.Hackaton-8O tom, aké zaujímavé myšlienky vzišli z tohto maratónu vás budeme informovať.

Mimochodom, práve dnes, 12. decembra máte aplikácia ČSOB SmartBanking svoje výročie „narodenia“. Predstavte si, že bola doba, keď sa dalo žiť aj bez bankovníctva v mobile. ČSOB Smartbanking je tu s nami už od roku 2011 a patrí neodmyslite k nášmu smartfónu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.