Jednotlivé zastávky tak následne nemusíte diktovať šoférovi.

Bolt predstavil novú funkciu vo svojej mobilnej aplikácii. Cestujúcim umožňuje pridávať viaceré zastávky v jednotlivých jazdách. Zadávať ich môžete pomocou malého znamienka plus na pravej strane políčka, do ktorého sa zadáva adresa. Kliknutím na znamienko „+” vytvoríte ďalšiu zastávku svojej jazdy.

V rámci jednej jazdy môžete zadefinovať až tri zastávky, z ktorých posledná je konečným cieľom cesty. Aplikácia zároveň žiada používateľov, aby plánovali zastávky tak, že šofér nebude čakať dlhšie ako tri minúty.

Nová funkcia spríjemňuje fungovanie aplikácie. Cestujúci už vďaka nej nemusia diktovať vodičovi zmeny trasy v priebehu jazdy, a zároveň vodič nemusí zastavovať, aby menil cieľovú destináciu. Aplikácia ho automaticky navádza cez zadané medzizastávky do cieľa.

Zastávky si môžete zadefinovať pred objednaním jazdy a funkcia bude tento mesiac postupne sprístupnená používateľom Bolt v zariadeniach s Androidom a iOS. V našom prípade je už k dispozícii.

Bolt viaceré zastávky

Nová funkcia bola v našom prípade už k dispozícii. Pred objednaním jazdy sme si zadefinovali viacero zastávok

Zdroj a titulná fotografia: Bolt

Prečítajte si aj:

Taxify končí, Bolt začína

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu