V rámci svojej aplikácie Bolt Food spustí platforma Bolt novú službu mimoriadne rýchleho doručovania potravín pod názvom Bolt Market. Partnerskí kuriéri Bolt začnú po Bratislave rozvážať nákupy potravín, ale aj hygienických potrieb, či ďalšieho tovaru.

Prostredníctvom aplikácie Bolt Food si už dnes možno nechať priviezť potraviny z partnerských obchodov. Teraz sa však aplikácia v Bratislave rozširuje o novú službu – Bolt Market. Tá je priamo zameraná na dovoz potravín aj ďalšieho bežného sortimentu supermarketov. Od konkurencie sa vďaka inovatívnemu obchodnému modelu líši nevídanou rýchlosťou – výhľadovo služba skráti dobu doručenia na vzdialenosť niekoľkých kilometrov iba na15 minút od uzavretia objednávky. Postupne Bolt Market bude rozširovať rozvážaný sortiment a aj dostupnosť služby v rôznych častiach Bratislavy i v ďalších mestách.

Funkcia Bolt Market je súčasťou aplikácie Bolt Food dostupnej na Google Play i App Store. Bolt Market bude v aplikácii vyzerať ako svojho druhu online trhovisko, z ktorého si užívateľ bude môcť objednať jednoduchým kliknutím na ikonu požadovaného tovaru, pričom sa mu v aplikácii ukáže aj odhadovaný čas doručenia objednávky. Zákazník si navyše môže zvoliť bezkontaktné odovzdanie nákupu, kedy partnerský kuriér objednávku zanechá na zákazníkom vopred určenom mieste bez toho, aby došlo k osobnému styku. 

„Vďaka našim bohatým skúsenostiam v oblasti rozvozu jedla, parametroch aplikácie Bolt Food a širokej základni partnerských kuriérov môžeme v Bratislave spustiť službu, aká na našom trhu nemá obdobu – dovoz nákupov potravín, hygienických potrieb a ďalšieho tovaru do štvrť hodiny. Bolt Market teda prinesie veľkú pridanú hodnotu pre súčasných aj nových užívateľov aplikácie Bolt Food, ale aj nové možnosti zárobku pre našich partnerských kuriérov. Bratislava je však iba začiatok, budúci rok plánujeme masívnu expanziu v ponúkanom sortimente, i v pokrytí službou v rámci celého Slovenska,” vysvetľuje Peter Mesarč, Country Manager pre Bolt Market na Slovensku. 

Bolt Market
Peter Mesarč

Prostredníctvom Bolt Food je na Slovensku možné objednať si jedlo aj potraviny v Bratislave, Košiciach, Nitre, Banskej Bystrici a Žiline. Celkom je Bolt Food k dispozícii vo viac ako 50 mestách v 20 krajinách sveta, v ktorých kuriéri so zelenou termotaškou rozvážajú z 15 tisíc reštaurácií a obchodov pre 3 milióny užívateľov. Po Estónsku, kde platforma Bolt sídli, je Slovensko jedným z deviatich vybraných trhov, na ktorých je funkcia Bolt Market k dispozícii ako prvá.

Značky:

Nechajte nám správu