Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Idea stráviť jeseň a zimu pri mori a v teple karavanu spojila platformu digitalizujúcu prenájom karavanov Campiri a cestovnú agentúru Invia.

Spoločne vstupujú na španielsky trh s novinkou all-inclusive cestovného balíčka. Ten zahŕňa okrem prenájmu karavanu v Malage aj podrobný plán dovolenky šitý na mieru vrátane letenky z Viedne či Prahy. Invia je v súčasnosti exkluzívnym predajcom týchto balíčkov a v blízkej budúcnosti ich začne ponúkať svojim klientom aj Campiri. Česká spoločnosť zo svojej novej základne v Malage poskytne zákazníkom až 30 nových a zánovných obytných vozidiel v maximálnej výbave vrátane možnosti prenájmu ďalšieho vybavenia. Súčasťou balíčka sú tiež tri unikátne trasy v Španielsku, ktoré stojí za to preskúmať prostredníctvom karavanu.

„Vstupom Campiri do Španielska sa aj Slovákom otvára možnosť zažiť ešte letnú dovolenku, pobyt pri mori a užiť si viac slnečných dní v atraktívnej a pestrej krajine. Našim zákazníkom navyše ponúkame v tejto lokalite až niekoľko desiatok karavanov v maximálnej výbave, čo nie je štandardom,” komentuje expanziu Lukáš Janoušek, CEO Campiri.

„Radi našim zákazníkom sprostredkujeme netradičné zážitky a samozrejme sledujeme aj aktuálne trendy, medzi ktoré jednoznačne patrí slow travel. Preto sme sa spojili s platformou Campiri a od septembra zaraďujeme do našej cestovateľskej ponuky možnosť cestovania  prenajatým obytným vozidlom po Španielsku. Vďaka tomu budú môcť naši klienti podniknúť cesty aj na odľahlejšie a dychberúce miesta v španielskej prírode, kam sa bežný turista nedostane. Zostavili sme pre nich balíčky, ktoré okrem toho obsahujú aj letenky z Viedne, ľahko dostupného letiska z Bratislavy, ale aj z Prahy, kde si po návrate môžu predĺžiť výlet,” komentuje novú ponuku hovorkyňa cestovnej agentúry Invia Jiřina Ekrt Jirušková.

Bezproblémový dovolenkový servis

Spolupráca Campiri a českého online predajcu zájazdov Invia obsahuje komplexné cestovné balíky zahrňujúce okrem prenájmu karavanu aj itinerár ciest po španielskej krajine a spiatočné letenky z Prahy či Viedne. Ponuku je možné momentálne zakúpiť exkluzívne prostredníctvom Invie, v budúcnosti ich však bude ponúkať aj samotná online platforma Campiri.

„Balíčky sú zostavené tak, že si ich užijú nielen rodiny s deťmi, ale aj pracujúci ľudia, ktorí plánujú na jeseň a v zime fungovať remote. Takzvané workation – spojenie práce a dovolenky je v súčasnosti stále populárnejšie. Borí nielen stereotyp kancelárie, ale umožňuje každé ráno otvoriť notebook na inom mieste a zároveň tak tráviť čas s rodinou či priateľmi,” doplňuje Janoušek.

Jednotlivé trasy Campiri sú v rámci cestovateľských balíkov navrhnuté zákazníkovi priamo na mieru, s ohľadom na jeho konkrétne preferencie a skúsenosti so slobodným cestovaním. Milovníka histórie prevedú cez pamiatky, dobrodruhom a milovníkom prírody zas odporučia odľahlé pláže. Návrh trás vychádza priamo zo skúseností tímu Campiri s niekoľkoročným cestovaním  karavanom po Španielsku. Okrem toho je možné cestovať aj na britský Gibraltar alebo do južného Portugalska.

„Chceme, aby balíček na mieru poskytol zákazníkovi na dovolenke all-inclusive zážitok. V Španielsku som na kolesách karavanu žil dlhšiu dobu spoločne s rodinou, a preto som navrhol trasy, ktoré podľa mňa musí zažiť každý, kto navštívi túto skvelú krajinu. Garantujem, že po ich absolvovaní sa bude chcieť vracať zas a znovu,” hovorí autor odporúčaných trás Jan Rychtařík, ktorý sa bude starať o zákazníkov v Malage.

Štart a cieľ v Malage

Spoločnosť Campiri si za svoju základňu vybrala španielsku Malagu, ktorá sa nachádza priamo v blízkosti letiska. Tu sa začína, ale zároveň končí španielske dobrodružstvo, kde si zákazníci vyzdvihnú obytné vozidlá a neskôr ich vrátia. Okrem toho spoločnosť zabezpečuje na mieste aj prenájom ďalšieho športového vybavenia, ako sú bicykle, paddleboardy a podobné pomôcky. V španielskej centrále Campiri môžu zákazníci nájsť všetky typy obytných vozidiel, od kompaktných štýlových karavanov až po veľké rodinné karavany. Všetky sú vhodné na predĺžené víkendy a niekoľkotýždňové dovolenky počas celého roka. Až tridsať rôznych karavanov zaručuje široký výber oproti miestnej konkurencii.

„V ďalšej fáze našej expanzie do Španielska sa zameriame aj na poľských zákazníkov, ktorým chceme ponúknuť rovnaké služby ako Čechom a Slovákom v podobe cestovných balíkov s odletom priamo z poľských letísk. Zároveň rozširujeme naše pôsobenie v Aténach v Grécku, kde k súčasným dvom obytným vozidlám pribudne do konca tohto roka ďalších osem,“ uzatvára Janoušek.

Značky: