Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od dnešného dňa, počnúc stretnutím hráčov Crystal Palace proti Arsenalu, bude všetkých 380 zápasov anglickej Premier League (EPL) exkluzívne k dispozícii prostredníctvom CANAL+ Sport, novovytvoreného športového kanálu pre Českú republiku a Slovensko. Okrem toho CANAL+ Sport ponúka množstvo ďalších futbalových programov vrátane pravidelných talk show, predzápasových štúdií a dokumentov. Zápasy Premier League budú vysielané v HD kvalite s českým a slovenským komentárom.

CANAL+ Sport bude k dispozícii prostredníctvom platforiem satelitných televízií Skylink a freeSAT, ktoré vlastní spoločnosť M7, rovnako ako prostredníctvom internetovej televízie Skylink Live TV, ktorá poskytuje online prístup ku všetkým živým zápasom súčasne. Okrem toho boli uzatvorené distribučné dohody so spoločnosťami Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic o distribúcii programu CANAL+ Sport, kde bude anglická Premier League k dispozícii i počas nasledujúcich troch rokov.

„Naším cieľom je poskytnúť prémiový a široko dostupný športový program, ktorý bude stavať na dlhoročných produkčných skúsenostiach našich francúzskych a poľských kolegov zo spoločnosti Canal+, a zároveň ho urobiť čo najviac atraktívnym pre českého a slovenského diváka, a to s miestnymi odborníkmi a moderátormi, vrátane známych mien z futbalového sveta,“ hovorí Ladislav Řeháček, viceprezident spoločnosti CANAL+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko.

„Vďaka partnerstvu so spoločnosťami Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic vstupuje značka Canal+ na trh s veľkou ambíciou, a umožní tak ešte väčšiemu počtu divákov prístup ku skvelému obsahu z anglickej Premier League. Canal+ bude aj naďalej posilňovať svoju ponuku obsahu o ďalšie produkty od SPI a súvisiace distribučné partnerstvá,“ dodáva Berk Uziyel, generálny riaditeľ spoločnosti SPI International, ktorá je teraz súčasťou skupiny Canal+ Group a má na starosti B2B distribúciu produktov spoločnosti Canal+ na tomto území.

Hans Troelstra, generálny riaditeľ spoločnosti M7 Group, hovorí: „Spustenie programu CANAL+ Sport v Českej republike a na Slovensku je míľnikom v našej novej misii byť na čele vytvárania prémiového obsahu, ktorý stavia na dlhoročných odborných znalostiach našej materskej spoločnosti Canal+, nielen pre našich vlastných predplatiteľov, ale aj pre ďalších poskytovateľov, ktorí by chceli v spolupráci s nami posilniť svoju obsahovú ponuku.“

Ďalšie informácie na www.canalplussport.sk.

Značky: