Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon pre svojich zákazníkov na Slovensku spustil promoakciu na vybrané fotoaparáty a objektívy. Akcia potrvá do 31. augusta 2022.

Letný cashback: zvýhodnenie až 10 rôznych fotoaparátov, 20 objektívov a pridali sme aj tlačiarne

Vďaka Letnému cashbacku spoločnosti Canon si môžete aktuálne vybrať spomedzi zrkadloviek, bezzrkadloviek či praktických kompaktov a ešte ušetríte aj niekoľko stoviek eur. Canon myslí aj na tých, ktorí chcú natáčať videá alebo rozšíriť možnosti svojich fotoaparátov zakúpením nového výmenného objektívu.

Tohtoročný Letný cashback sa tentokrát vzťahuje aj na 13 tlačiarní, čo v dobe home officov privíta mnoho zákazníkov. V zozname nájdete zariadenia nielen do domácností, ale aj kancelárií, či kompaktnú tlačiarničku fotografií Canon SELPHY SQUARE QX10. Výška cashbacku sa v prípade tlačiarní môže vyšplhať až na 52 .

Na získanie zľavy stačí po zakúpení ktoréhokoľvek z vyše tridsiatich vybraných produktov vyplniť registračný formulár na stránkach promoakcie. Poslednú žiadosť o vrátenie peňazí je možné podať najneskôr do 30. 9. 2022. Po prijatí a overení žiadosti budú zákazníkom zaslané peniaze späť na účet do 28 dní.

Zrkadlovky, bezzrkadlovky aj kompakty

V aktuálnej promoakcii môžete siahnuť po crème de la crème zrkadlovke Canon EOS 1-DX Mark III. Aj keď sú podmienky náročné, osvetlenie slabé a vy ste pod tlakom, fotoaparát EOS-1D X Mark III vám umožní zachytiť zábery, ktoré si hravo poradia s konkurenciou. Tento model predstavuje prvotriedny kreatívny nástroj s vynikajúcim výkonom pri slabom osvetlení, automatickým zaostrovaním s technológiou hĺbkového učenia a možnosťou snímania videa v rozlíšení 5,5K vo formáte RAW. Pri kúpe tejto zrkadlovky ušetríte neuveriteľných 500 €.

Svoje miesto v Letnom cashbacku má aj dvojica bezzrkadloviek Canon EOS R6EOS R5. Tie v sebe ukrývajú technológie, vďaka ktorým sa opäť zamilujete do fotografie. Svojou prelomovou rýchlosťou, stabilitou a úžasnou kvalitou obrazu posunú vaše vizuálne príbehy na novú úroveň, a to aj za zlého svetla. Pri kúpe týchto bezzrkadloviek dostane nový majiteľ naspäť 300 € (EOS R6) a 450 € (EOS R5).

V zozname zľavnených produktov je aj obľúbený kompakt PowerShot G7 X Mark III. Ten je ideálnou voľbou nielen pre začínajúcich blogerov a vlogerov, ktorí v jeho malom tele vážiacom len 399 gramov ocenia až 20,1-megapixelový snímač a možnosť natáčať aj 4K videá. Boduje aj širokou konektivitou vrátane Bluetooth a Wi-Fi, vďaka ktorým bude zdieľanie obsahu na sociálne siete doslova hračkou. Pri jeho zakúpení v rámci akcie zákazník dostane naspäť 90 €.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.