Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pri príležitosti spustenia kampane spoločnosti Samsung s názvom SpaceSelfie bude stratosférický záber Cary prvou samostatnou selfie v priestore so zemským pozadím v plnom rozsahu.

Spoločnosť Samsung predstavila prvú selfie na svete vyslanú do vesmíru, ktorá zachytáva herečku, modelku a filantropku Caru Delevingne a ktorá bola prvýkrát predstavená počas podujatia nabitom celebritami v novootvorenom Samsung KX experience space. Selfie je prvou z mnohých, ktoré spoločnosť Samsung tento mesiac pošle do stratosféry ako súčasť SpaceSelfie, misie, ktorá každému dá šancu dostať svoju tvár do vesmíru.

Podujatie usporiadala Clara Amfo, DJ Rádia 1, ktorá predstavila Caru, ako odhalila svoju hravú prvú SpaceSelfie – zachytenú na jej Samsung S10+ – s Carou a jej rukou zdvihnutou so znamením mieru, na sebe má prilbu pre astronautov. Tento okamih si tiež pripomenul epickú skupinovú selfie, ktorú si urobila sama Cara a predstavila účastníkov podujatia A-list vrátane; talianskeho rappera, speváka a skladateľa Fedeza, známeho ako porotcu talianskeho X Factoru a jeho hit „Hold Out For You“ z roku 2019, v ktorom vystupovala Zara Larsson.

Cara Delevingne uviedla: „Je mi cťou byť priekopníkom SpaceSelfie spoločnosti Samsung! Na oslavu som chcela poslať prvú skupinovú selfie do vesmíru. Nemôžem sa dočkať, až sa moji fanúšikovia k nám pripoja vo vesmíre a sami priložia ruky ku SpaceSelfie.“

Na podujatí boli Cara a jej priateľka Ashley Benson udivené z obalov telefónov na zákazku od spoločnosti Samsung, ktoré predstavovali ich príslušné personalizované hviezdne znamenia a iniciály, Leo (Cara) a Sagittarius (Ashley).

O SpaceSelfie

V roku 2014 bola najslávnejšia selfie na svete, ktorú urobila Ellen DeGeneres na Oscaroch, zachytená na Samsung Galaxy Note3. O päť rokov neskôr to spoločnosť Samsung posunula o krok ďalej s touto prvou SpaceSelfie, zachytávajúcou Delevingne na Galaxy S10.

SpaceSelfie dáva spotrebiteľom šancu pripojiť sa ku Care vo vesmíre načítaním fotografie na web spoločnosti Samsung „Mission Control“: www.samsung.com/spaceselfie.

Obrázky sa potom vyberú náhodne, zobrazia sa na 6,7-palcovej obrazovke S10 5G a zachytia sa pomocou jedinečného pohľadu na planétu Zem v pozadí. Táto fotografia sa pošle späť na zem, aby sa jej vlastník mohol podeliť na sociálnych médiách

„Dnes večer píšeme históriu odhalením selfie poslanej do vesmíru. Náš neúprosný priekopnícky duch naďalej ukazuje, že na obrazovke Samsung sa odohrávajú úžasné veci – dokonca aj zo stratosféry.“ hovorí Benjamin Braun, marketingový riaditeľ spoločnosti Samsung Europe a dodáva: „Naše heslo v Samsungu znie dokážete nemožné a Samsung SpaceSelfie tím je. Svojimi inováciami neustále lámeme hranice toho, čo je možné a dnešné uvedenie SpaceSelfie nie je výnimkou,“

Značky: