V posledných týždňoch všetká pozornosť smerovala hlavne na predstavenie nového modelového radu Moto G6.

Pomerne veľa informácií sa dostáva na verejnosť aj o pripravovanej Moto Z3 Play. V tomto ruchu informácií sa pozabudlo na druhú generáciu Moto C smartfónov.

Modelový rad Moto C patrí do základnej cenovej kategórie smartfónov Moto. V týchto dňoch sa na verejnosť dostávajú prvé rendery zástupcov Moto C2. Modely Moto C2 a C2 Plus majú podobný vzhľad ako Moto E4, a tak sa aj naďalej inšpirujú dizajnovým jazykom modelov Moto z vyššej kategórie.

Na rozdiel od väčšiny moderných smartfónov sa však Moto C2 a C2 Plus držia štandardného pomeru strán displeja 16:9. V tejto kategórii je nutné počítať s hrubšími rámčekmi okolo neho.

Medzi štandardné rozpoznávacie prvky Moto smartfónov patrí kruhový modul zadnej kamery. Už štandardne sa v Moto zariadeniach objavuje blesk na prednej strane, takže selfie fotografie dostanú nová rozmer, hlavne v svetelene náročnejších podmienkach. Čítačku odtlačkov prstov nájdete pri Moto C sérii iba vo verzii Plus.

Moto C2

Aj keď sa začali objavovať vôbec prvé informácie o novinkách Moto C2, tak informácie sú zatiaľ strohé a neodhaľujú ceny, dostupnosť a ani podrobnejšie špecifikácie.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Skutočný Dual SIM za málo peňazí – Motorola Moto C Plus

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.