Operátor plní sľub a predstavuje nový balík, ktorý ponúkne volania a správy za jednotnú cenu 1 cent.

FunFón pred pár dňami spustil kampaň na sociálnej sieti Facebook. Jej cieľom bolo znížiť ceny volaní, SMS a MMS správ z aktuálnej sumy 7 cent. Fanúšikovia operátora to mohli dosiahnuť lajkovaním, komentovaním a zdieľaním statusu. Hoci mali na zníženie cien 72 hodín, na žiadanú sumu 1 cent sa dostali už po necelom dni. Operátor teraz definuje podmienky.

Nova cena 1 cent

Používatelia budú môcť využívať mobilné služby za 1 cent iba vtedy, ak si aktivujú nový balíček s názvom Centofka. Ten bude dostupný od soboty, 10. októbra 2015. Prikladáme informácie, ako sú uvedené v oficiálnej tlačovej správe:

Centofku si môžu aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka ako výhodný balík v prípade, že majú aktívny kredit aspoň 10 eur. Aktiváciou balíka Centofka zákazníkovi „rezervujeme“ kredit vo výške 10 eur, z ktorého sa budú sťahovať po 1 cente národné volania do všetkých sietí, národné SMS aj MMS do všetkých sietí, teda služby, ktorých cenu si vo výzve zákazníci sami znížili. Prakticky teda budú mať k dispozícii objem 1000 minút alebo 1000 SMS či 1000 MMS, alebo ich kombináciu v objeme celkovo 1000 jednotiek, za 10 eur. Takto rezervovaný kredit balíka bude platný 30 dní. Po 30 dňoch sa balík zákazníkovi predĺži v prípade, že jeho štandardný aktívny kredit bude aspoň 10 eur. Ponuka je platná do konca roka, teda do 31.12.2015. Na balík Centofka má zákazník následne nárok 6 mesiacov od prvej aktivácie.

V praxi to znamená, že výhodnejšiu cenu získate v prípade, ak máte kredit na SIM karte aspoň vo výške 10 eur. Táto suma sa vám z dostupného kreditu stiahne a získate 1000 predplatených jednotiek, ktoré môžete využiť na telefonovanie, SMS a MMSkovanie. 1 jednotka zodpovedá 1 minúte, resp. 1 správe.

Balík je aktivovaný na obdobie 30 dní a predĺži sa iba v prípade, ak je váš dostupný kredit (opäť) vyšší ako 10 eur. V takom prípade sa opäť zarezervuje suma vo výške 10 eur. Nevyužité jednotky sa však neprenášajú. Ak si Centofku nepredĺžite po 30 dňoch, zvyšok zarezervovaného kreditu a nevyužité predplatené jednotky takisto „prepadnú„.

funfon_5narodeniny_titulka_nowat

Centofka je teda v podstate predplatená služba, ktorá za mesačný poplatok 10 eur ponúkne 1000 predplatených jednotiek. Ponuka je výhodná najmä pre používateľov, ktorí veľmi aktívne telefonujú a posielajú správy, resp. pre každého kto za mesiac spotrebuje minimálne 143 „jednotiek“ (143 × 7 centov = 10,1 eur).

Ako je uvedené v tlačovej správe, balík Centofka je časovo obmedzený. Môžete si ho aktivovať iba do konca aktuálneho roka a využívať maximálne 6 mesiacov. Je jedno, či si ho aktivujete zajtra alebo 30. 12. 2015. Po uplynutí 6 mesiacov ho už nie je možné ďalej predĺžiť alebo opätovne aktivovať.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu